Image default
ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ

Ζορίστηκε αλλά κέρδισε την ουραγό

 

Η Βαγιαδολίδ φιλοξένησε στο “Χοσέ Θορίγια” την Έλτσε, στο πλαίσιο της 13ης αγωνιστικής της La Liga, και την κέρδισε με 2-1, την αναμέτρηση “σφύριξε” ο Ρικάρντο Μπενγκοετσέα. 

Οι “γηπεδούχοι” ξεκίνησαν δυναμικά την αναμέτρηση και απείλησαν την εστία των “φιλοξενούμενων” μόλις στο 1′ με τον Πλάτα. Η Βαγιαδολίδ άνοιξε το σκορ στο 40′ με τον Χάβι Σάντσεθ. Στο δεύτερο μέρος, διπλασίασε τα τέρματά της με τον Μέσα στο 46′. Η Έλτσε μείωσε το σκορ στο 63′ με τον Χοσάν, διαμορφώνοντας το τελικό 2-1.

Ο αγώνας

Η αναμέτρηση ξεκίνησε με τους καλύτερους οιωνούς, ο Γκονσάλο Πλάτα της Βαγιαδολίδ πήρε μια πάσα μέσα στην περιοχή, κοντρόλαρε τη μπάλα και την έσκαψε προς το αριστερό δοκάρι, ο Έντγκαρ Μπαντία έκανε μια απίστευτη απόκρουση, με τη μπάλα να καταλήγει σε κόρνερ. Από εκεί και έπειτα, η ένταση έπεσε και ο ρυθμός δεν μπήκε στην “εξίσωση” της αναμέτρησης. Στο 39′ σέντρα του Ιβάν Σαντσεθ, κεφαλιά του Πλάνο με τον Μπαντία να λέει και πάλι όχι απομακρύνοντας τη μπάλα. Στο 40’η Βαγιαδολίδ άνοιξε το σκορ, με τον Χάβι Σάντσεθ να γράφει το 1-0, με δυνατό σουτ μέσα από τη μεγάλη περιοχή, έπειτα από πάσα του Πλάτα, χωρίς να αφήσει περιθώρια στον αντίπαλο τερματοφύλακα. Αυτή ήταν και η τελευταία αξιοσημείωτη στιγμή, του πρώτου ημιχρόνου της αναμέτρησης.

Στο δεύτερο μέρος, η Βαγιαδολίδ μπήκε με το πόδι στο “γκάζι” και διπλασίασε τα τέρματά της, στο 46′ με τον Ρόκε Μέσα να παίρνει την πάσα από τον Γκονσάλο Πλάτα και να πλασάρει από ευνοϊκή θέση κάνοντας το 2-0 για την ομάδα του Πακετά. Η Έλτσε μπήκε και πάλι στο παιχνίδι στο 63′ με τον Χοσάν να μειώνει σε 2-1, με δυνατό σουτ από την άκρη της μεγάλης περιοχής, πέτυχε ένα όμορφο γκολ. Από εκείνη τη στιγμή και μετά, η Έλτσε ανέβασε ρυθμούς και ένταση μετά το γκολ της παρόλα αυτά δεν κατάφερε να βρει την ισοφάριση και να φύγει με θετικό αποτέλεσμα από την έδρα της Βαγιαδολίδ. Δεν άλλαξε κάτι μέχρι το τέλος της αναμέτρησης.

ΓΚΟΛ: 40′ Χ. Σάντσεθ, 46′ Μέσα / 63′ Χοσάν

Κίτρινες: 45′ Χ. Σάντσεθ, 64′ Φερνάντεθ

Βαγιαδολίδ: (Πακετά): Μασίπ, Ρόσα, Φερνάντεθ, Χ. Σάντσεθ (66′ Γιαμίκ), Εσκουδέρο (46′ Ολάσα), Ι. Σάντσεθ (67′ Πέρεθ), Μέσα, Αγουάδο, Πλάτα (79′ Μοντσού), Λεόν (69′ Βάισμαν), Πλάνο

Έλτσε: (Χόρχε Αλμιρόν): Μπαντία, Λιρολά (77′ Φερνάντεθ), Ρόκο, Μπίγας (46′ Γκονζάλεθ), Κλερκ, Κογιάδο (46′ Χοσάν), Μασκαρέλ, Γκουμπό (63′ Γκούτι), Μορέντε, Μπογέ (62′ Πόνσε), Μίγια


Μετάβαση στην Πηγή
Author: ERTNEWS SPORTΑίθουσα Σύνταξης

Σχετικές αναρτήσεις

Διασυλλογικοί Αγώνες: Εξαιρετικός Γκαραγκάνης με 10.19 (2,4) στα 100μ.

admin

Νυχτερινή συνάντηση Σπανούλη με φίλους του Περιστερίου

admin

Καλές εμφανίσεις για Ζάλτο και Σκαρβέλη στο Drake Relays

admin
Translate »
×