Image default
ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ

Η Αλμερία άφησε τις “νυχτερίδες” χωρίς… φτερά κι ελπίζει στην παραμονή!

 

Η ομάδα του Ρούμπι κατάφερε να πάρει σπουδαίο αποτέλεσμα, καθώς επικράτησε με 2:1 της Βαλένθια, την οποία άφησε στα… κρύα του λουτρού κι εντός της ζώνης του υποβιβασμού.

Στην 28η αγωνιστική της La Liga, η Αλμερία πήρε σπουδαία νίκη και βγήκε έξω από τη ζώνη του υποβιβασμού. Η ομάδα του Ρούμπι επικράτησε με 2:0 της Βαλένθια, η οποία εξακολουθεί να προβληματίζει και να… φλερτάρει για τα καλά με τη δεύτερη κατηγορία της Ισπανίας εν όψει της νέας αγωνιστικής περιόδου. Η Αλμερία άνοιξε το σκορ στις αρχές του δεύτερου ημιχρόνου και συγκεκριμένα στο 49ο λεπτό με γκολ του Μελέρο και στο 58′ διπλασίασε τα τέρματά της με τέρμα του Μπάμπιτς. Οι “νυχτερίδες” κατάφεραν να αντιδράσουν άμεσα και μείωσαν στο σκορ με γκολ του Καστιγιέχο στο 61′, αλλά εν συνεχεία εγκατέλειψαν τα… όπλα και υπέπεσαν σε ακόμη μία ήττα, μένοντας χωρίς νίκη για τρίτη διαδοχική αναμέτρηση.

Πλέον, η Αλμερία κοιτάζει με… χαμόγελο το πέρας της 28ης αγωνιστικής, καθώς βρίσκεται στην 16η θέση της βαθμολογίας. Το σύνολο του Ρούμπι αναρριχήθηκε κατά τρεις θέσεις, ενώ η Βαλένθια υποχώρησε κατά μία και βρίσκεται ξανά στη ζώνη του υποβιβασμού (18η).//

Ακολουθούν…
Αλμερία: Εκτός έδρας με Ατλέτικο Μαδρίτης (16/4)
Βαλένθια: Εντός έδρας με Σεβίλλη (16/4)


Μετάβαση στην Πηγή
Author: ERTNEWS SPORTΑίθουσα Σύνταξης

Σχετικές αναρτήσεις

Το Ινστιτούτο Παστέρ στην υπηρεσία των Ολυμπιακών Αγώνων

admin

Super League 2: Περιμένοντας το ντέρμπι της Νίκαιας…

admin

Ολυμπιακός– Παναθηναϊκός στην τελική “μάχη” για το πρωτάθλημα

admin
Translate »
×