Image default
ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ

Η αφιέρωση των φίλων της Βραζιλίας στον Πελέ

 

Ο Βραζιλιάνος σταρ νοσηλεύεται με λοίμωξη του αναπνευστικού και στο γήπεδο “Lusail”, στον αγώνα με το Καμερούν, οι χιλιάδες οπαδοί του έστειλαν μήνυμα συμπαράστασης.

Εν μέσω του Παγκοσμίου Κυπέλλου, προέκυψαν σημαντικές πληροφορίες από τη Βραζιλία που εστίασαν την προσοχή στην υγεία του Πελέ, ο οποίος νοσηλεύεται με λοίμωξη του αναπνευστικού, από την οποία αναρρώνει στο Ισραηλινό νοσοκομείο “Albert Einstein”, στο Σάο Πάολο, όπου νοσηλεύεται από το βράδυ της περασμένης Τρίτης. Χτες (2/12), στην ήττα της “σελεσάο” από το Καμερούν για την τρίτη και τελευταία αγωνιστική του ομίλου, οι χιλιάδες Βραζιλιάνοι που βρέθηκαν στις κερκίδες απέτισαν ένα τεράστιο φόρο τιμής στον Πελέ.

Η ιατρική έκθεση που δημοσιεύθηκε την Παρασκευή (2/12) ανέφερε ότι «η ιατρική ομάδα διέγνωσε λοίμωξη του αναπνευστικού που έχει αντιμετωπιστεί με αντιβιοτικά, η ανταπόκριση ήταν ικανοποιητική και ο ασθενής είναι σταθερός, με γενική βελτίωση της κατάστασης της υγείας του», προστίθεται στην ίδια έκθεση, χωρίς να δίνει λεπτομέρειες για πιθανή ημερομηνία εξόδου.

Να σημειωθεί ότι ο πρώην ποδοσφαιριστής της Σάντος μεταξύ άλλων, που κάποτε ήταν τρεις φορές παγκόσμιος πρωταθλητής, εισήχθη στο ιατρικό κέντρο για να επανεκτιμηθεί η χημειοθεραπεία του σε όγκο του παχέος εντέρου που εντοπίστηκε τον Σεπτέμβριο του 2021. Η 82χρονος εισήχθη στο νοσοκομείο «με πλήρη έλεγχο των ζωτικών λειτουργιών του χωρίς να χρειάζεται να φιλοξενηθεί σε αίθουσα εντατικής θεραπείας» αναφέρει λεπτομερώς η πρώτη ιατρική έκθεση που δόθηκε στη δημοσιότητα την περασμένη Τετάρτη (30/11).//

 

 


Μετάβαση στην Πηγή
Author: ERTNEWS SPORTΑίθουσα Σύνταξης

Σχετικές αναρτήσεις

Μάντζιος: «Συγχαρητήρια στον Ολυμπιακό για τις ευρωπαϊκές του επιτυχίες, όλοι στην ομάδα περιμένουν το Κύπελλο»

admin

Με πειθαρχικές κυρώσεις κινδυνεύει ο Ολυμπιακός

admin

Εκδήλωση με θέμα την οπαδική βία και τον χουλιγκανισμό στο δήμο Παύλου Μελά με τη συμμετοχή του Αριστείδη Καμπανού (video)

admin