Image default
ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ

Η Γαλλία έγινε η πρώτη ομάδα που “τσέκαρε” το εισιτήριο για τους “16”

 

Οι “τρικολόρ” είναι η μόνη ομάδα που κατάφερε να πάρει την πρόκριση στην επόμενη φάση του Παγκοσμίου Κυπέλλου, μετά την επικράτηση με 2:1 απέναντι στην Δανία, για τη δεύτερη αγωνιστική του τέταρτου ομίλου. 

Η Γαλλία είναι και επίσημα η πρώτη ομάδα που κατάφερε να πάρει το “εισιτήριο” για τη φάση των “16” του Παγκοσμίου Κυπέλλου, μετά την επικράτηση απέναντι στη Δανία με 2:1, χάρη στα δύο γκολ του Κίλιαν Εμπαπέ. Πλέον, οι “μπλε” περιμένουν να μάθουν τον αντίπαλο τους, από τον τρίτο όμιλο της διοργάνωσης, στον οποίο βρίσκεται η Αργεντινή, το Μεξικό, η Πολωνία και η Σαουδική Αραβία. Σε περίπτωση που τερματίσει πρώτη η Γαλλία, θα αντιμετωπίσει τον δεύτερο του τρίτου ομίλου, ενώ αν βγει δεύτερη, θα κοντραριστεί με τον πρώτο από τον εν λόγω όμιλο.

Οι Γάλλοι, έχουν περάσει και θα χρειαστεί ένα… θαύμα για να μην τερματίσουν στην κορυφή του βαθμολογικού πίνακα, αλλά δεν έχουν κατοχυρώσει και μαθηματικά την πρώτη θέση. Ωστόσο, οι μόνοι που μπορούν να τους ξεπεράσουν είναι οι Αυστραλοί και αυτό μόνο αν οι “μπλε” ηττηθούν από την Τυνησία, ενώ τα “καγκουρό” πρέπει να επικρατήσουν απέναντι στη Δανία. Επιπλέον, πρέπει να καλυφθεί και η διαφορά των πέντε τερμάτων που χωρίζει τις δύο χώρες.//


Μετάβαση στην Πηγή
Author: ERTNEWS SPORTΑίθουσα Σύνταξης

Σχετικές αναρτήσεις

Πρωτιά και ημιτελικός για το διπλό των ανδρών

admin

Νέος πρόεδρος της ισπανικής ομοσπονδίας ο Πέδρο Ρότσα

admin

Αλλαγή ώρας στον 5ο τελικό ανάμεσα σε Ολυμπιακό και Παναθηναϊκό

admin