Image default
MEDIA

Η Γη της Ελιάς: Η Αρετή κι η Ασπασία ξεφτιλίζουν δημόσια την Εύα

Η Αρετή κι η Ασπασία ξεφεύγουν στη «γη της ελιάς» και καταστρώνουν ένα σχέδιο προκειμένου να καταστρέψουν την Εύα ξεφτιλίζοντάς τη δημόσια στη Μάνη.

Οι εμμονές της Αρετής μεγαλώνουν και γίνεται έξω φρενών όταν ο Στάθης τα ξαναβρίσκει με την Εύα. Η Αρετή δεν μπορεί να συνειδητοποιήσει ότι ο πρώην άντρας είναι ευτυχισμένος στην αγκαλιά μιας άλλης γυναίκας.

Έτσι, η Αρετή βάζει μπροστά ένα σχέδιο εξευτελισμού της Εύας, με τη βοήθεια της Ασπασίας, στη «γη της ελιάς». Οι δύο γυναίκες καταστρώνουν ένα σατανικό πλάνο για να διασύρουν την Εύα και να την κάνουν ρεζίλι σε όλη τη Μάνη.

Η Ασπασία κι η Αρετή στη γη της ελιάς

Η Ασπασία και η Αρετή γεμίζουν τις γειτονιές της Μάνης με αφίσες της Εύας που την εκθέτουν ανεπανόρθωτα. Η Εύα μένει με ανοιχτό το στόμα και παθαίνει αμόκ όταν αντικρίζει τι έχει συμβεί. Ο Στάθης δε θα αργήσει να καταλάβει ότι πίσω από αυτήν την πράξη κρύβεται η πρώην γυναίκα του.

Την ίδια στιγμή, η Ασπασία και η Αρετή πέφτουν θύματα της Χρυσούλας, η οποία εκμεταλλεύεται την εμμονή τους με την Εύα ώστε να τους πάρει χρήματα. Η συνέχεια της σειράς έρχεται τη Δευτέρα 19 Σεπτεμβρίου για να καθηλώσει.

Δείτε επίσης: 

Εάν επιθυμείτε να σχολιάσετε το παραπάνω άρθρο ή οτιδήποτε άλλο στο Youfly, επισκεφτείτε τη σελίδα μας στο Facebook. Ή στείλτε μας μήνυμα στο Twitter. Για φωτογραφικό υλικό και ιστορίες, μεταβείτε στο Instagram μας.

Απαγορεύεται η αναδημοσίευση του παρόντος άρθρου, χωρίς αναφορά, με ενεργό σύνδεσμο (link) Youfly.com

The post Η Γη της Ελιάς: Η Αρετή κι η Ασπασία ξεφτιλίζουν δημόσια την Εύα appeared first on Youfly.


Μετάβαση στην Πηγή Youfly.com
Author: Youfly.com Ζωή Καραθανάση

Σχετικές αναρτήσεις

Η Γη της Ελιάς: Η Χρυσούλα πιάνει στα πράσα Αριάδνη και Χρήστο

admin

Ψυχοκόρες: «Είναι δικός μου γιος κι όσο…»

admin

Η Μάγισσα – Φλεγόμενη καρδιά: Τι ρόλο θα παίξει ο γιος της Θεοφανώς;

admin