MEDIA

Η Γη της Ελιάς: Σκοτάδι, ερωτισμός κι απελπισία – Σε σοκ οι τηλεθεατές

Ο Λυκούργος στην γη της ελιάς στο πρώτο επεισόδιο

Το πρώτο συγκλονιστικό επεισόδιο της σειράς “Η Γη της Ελιάς” κατάφερε να ξεσηκώσει τους fans από τον καναπέ τους. Το Twitter πήρε φωτιά και όλοι έσπευσαν να εκφράσουν τόσο τη λύπη τους για την Αθηνά, όσο και την οργή τους για το κύκλωμα του Δημοσθένη.

Από τα πρώτα λεπτά, το κοινό κατάλαβε πως η σειρά αυτή θα αλλάξει πολύ φέτος. Το σκοτάδι τυλίγει τη Μάνη και όλοι οι πρωταγωνιστές βιώνουν τον δικό τους εφιάλτη… Κάποιοι μπαίνουν στη φυλακή, άλλοι όμως ζουν τη δική τους “φυλακή” στην Αρεόπολη.

Μετά τη σύλληψη της Αθηνάς, την ημέρα του γάμου του Φίλιππου και της Βασιλικής, ο Λυκούργος επιστρέφει στο σπίτι του προσπαθώντας να συνειδητοποιήσει όσα συνέβησαν. Οι δυσάρεστες εκπλήξεις όμως δεν έχουν σταματήσει…

Ο Φίλιππος και η Βασιλική μαζί

Ασταμάτητος ο Δημοσθένης

Το κύκλωμα απλώνει τα πλοκάμια του… Ο Δημοσθένης και ο Κωνσταντίνος συνεχίζουν να λειτουργούν υποχθόνια, βάζοντας σε κίνδυνο αγαπημένα τους πρόσωπα. Ο Λυκούργος έρχεται αντιμέτωπος με ένα συγκλονιστικό γεγονός, που θα τον μπλέξει σε μια πολύ επικίνδυνη ιστορία… Η Νάντια πεθαίνει στα χέρια του και μέλη της μαφίας τον συλλαμβάνουν.

Εκείνος καταλαβαίνει για πρώτη φορά πως έχει μπλέξει άσχημα. Η Γη της Ελιάς ξεκινάει βάζοντας τους τηλεθεατές κατευθείαν στα βαθιά, από το πρώτο κιόλας επεισόδιο. Το κοινό, φυσικά, αντιδρά!

Η εμφάνιση της Βιολέτας, γκρεμίζει το όμορφο παραμύθι του Φίλιππου και της Βασιλικής. Η ηρωίδα μας μπαίνει στα άδυτα της νύχτας, για να εντοπίσει την καλή της φίλη.. έτσι θέτει τους πάντες σε κίνδυνο.

Η μεγάλη αλλαγή στους πρωταγωνιστές

Πράγματι, η αλλαγή στους πρωταγωνιστές της σειράς “Η Γη της Ελιάς” είναι ορατή, από το πρώτο κιόλας επεισόδιο. Ο Κουράκος γίνεται σκληρός, πιέζει την Αθηνά να ομολογήσει για τη δολοφονία του Δημήτρη. Αυτό εξοργίζει αρκετά τους τηλεθεατές..

Εκείνη είναι απελπισμένη, καθώς συνειδητοποιεί πως όλα τα στοιχεία είναι εναντίον της. Ο δρόμος για την προφυλάκισή της έχει ανοίξει και η Αθηνά σύντομα θα γνωρίσει την αγριότητα της φυλακής. Η Μαρία μαθαίνει από τις ειδήσεις τι έχει συμβεί και αμέσως κατεβαίνει στη Μάνη για να βρεθεί κοντά στη κόρη της.

Η Ιουλία τα βάζει με τον Γιώργη για την ωμή σύλληψη της Αθηνάς και το ζευγάρι καβγαδίζει έντονα. Ο χωρισμός αυτός ξεσηκώνει τον κόσμο! Άλλωστε, κατά βάθος, κανείς δε τους ήθελε μαζί.. Η Ιουλία ανήκει στον Στάθη κι ο Στάθης στην Ιουλία!

Τα.. χαρμόσυνα

Ο Φίλιππος και η Βασιλική κατάφεραν να κλέψουν τις εντυπώσεις στο twitter. Αντίστοιχα, ο Μάνος και η Μαρίνα ανέβηκαν -επιτέλους- τα σκαλιά της εκκλησίας, με απώτερο στόχο την αναδοχή της μικρής Αγγελικής. Η Μαρίνα εξομολογήθηκε στον Μάνο πως η μικρή της κέρδισε την καρδιά και πως θέλει να γίνει η μητέρα της..

Ο έρωτας του Κουράκου σβήνει για την Ιουλία. Η μοιραία του συνάντηση με την Ευτυχία, χτυπά το πρώτο καμπανάκι. Οι δυο τους έρχονται πάρα πολύ κοντά, το ειδύλλιο φουντώνει και οι τηλεθεατές πανηγυρίζουν.

Η Γη της Ελιάς ξεκίνησε δυναμικά, με το πρώτο επεισόδιο να είναι πολλά υποσχόμενο για τη συνέχεια.. Θα καταφέρει να κρατήσει σε εγρήγορση τους fans της;

Δείτε επίσης:

Εάν επιθυμείτε να σχολιάσετε το παραπάνω άρθρο ή οτιδήποτε άλλο στο Youfly, επισκεφτείτε τη σελίδα μας στο Facebook. Ή στείλτε μας μήνυμα στο Twitter. Για φωτογραφικό υλικό και ιστορίες, μεταβείτε στο Instagram μας.

Απαγορεύεται η αναδημοσίευση του παρόντος άρθρου, χωρίς αναφορά, με ενεργό σύνδεσμο (link) Youfly.com

The post Η Γη της Ελιάς: Σκοτάδι, ερωτισμός κι απελπισία – Σε σοκ οι τηλεθεατές appeared first on Youfly.


Μετάβαση στην Πηγή Youfly.com
Author: Youfly.com Ιωάννα Παναγιώτη

Σχετικές αναρτήσεις

Tο Ναυάγιο: «Δεν μπορώ να το πιστέψω, Θεέ μου…»

admin

Ψυχοκόρες: Η Ευανθία σε άθλια κατάσταση – Μένει άπλυτη και νηστική

admin

Famagusta: Μάικλ και Χριστίνα έρχονται κοντά

admin