Image default
ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ

Η Γιουβέντους έδειξε τα… δόντια της στην Ίντερ και βλέπει Ευρώπη!

 

Η ομάδα του Μασιμιλιάνο Αλέγκρι έχει απαντήσει με τον καλύτερο τρόπο στην αφαίρεση βαθμών. Οι “μπιανκονέρι” επικράτησαν με 1:0 της Ίντερ, για την 27η αγωνιστική της Serie A, κάνοντας ακόμη ένα βήμα προς τα ευρωπαϊκά εισιτήρια.

Τι κι αν δέχθηκε αφαίρεση 15 βαθμών προ μηνών; Η Γιουβέντους βρίσκεται μία… ανάσα από την Ευρώπη και φρόντισε να δηλώσει βροντερό παρών και μέσα από το ντέρμπι κόντρα στην Ίντερ. Η ομάδα του Μασιμιλιάνο Αλέγκρι επικράτησε με 1:0 στο “Τζουζέπε Μεάτσα” και έφτασε τους 41 βαθμούς, ούσα τέσσερις πόντους μακριά από την έκτη Αταλάντα.

Η ομάδα του Σιμόνε Ιντζάγκι μπήκε πολύ δυνατά στην αναμέτρηση και με ένταση στο παιχνίδι της. Στο 2ο λεπτό ήταν η πρώτη καλή στιγμή, με τον Μπαρέλα να κάνει το σουτ και τον Σέζνι να αποκρούει σε κόρνερ. Το τέμπο του αγώνα ήταν αργό, με εξαίρεση το εκρηκτικό ξεκίνημα των γηπεδούχων και οι δύο ομάδες αναζητούσαν τα πατήματά τους για να απειλήσουν τις αντίπαλες εστίες. Οι “νερατζούρι” είχαν την κατοχή της μπάλας και την πρωτοβουλία των κινήσεων και στο 18′ είχαν νέα καλή στιγμή. Ο Λουκάκου συνεργάστηκε με τον Μπαρέλα, ο οποίος σούταρε μέσα από την περιοχή και ο Σέζνι αποσόβησε ξανά τον κίνδυνο. Στο 23′, η Γιουβέντους κατάφερε να ανοίξει το σκορ κόντρα στη ροή του αγώνα. Ο Ραμπιό συνεργάστηκε με τον Βλάχοβιτς, η μπάλα έφτασε στον Κόστιτς και ο τελυταίος εκτέλεσε με διαγώνιο συρτό σουτ τον Ονάνα για το 1:0. Στο 29′, η “Γηραιά Κυρία” έχασε τεράστια ευκαιρία για το 2:0. Ο Σουλέ έκανε κακό τελείωμα και έστειλε την μπάλα στα χέρια του Ονάνα, μετά από γύρισμα του Κόστιτς. Αμφότερες οι ομάδες είχαν ορισμένες φάσεις στη συνέχεια του πρώτου μέρους, αλλά δεν μεταβλήθηκε εκ νέου το σκορ και παρέμεινε το 1:0 για την ανάπαυλα.

Στο δεύτερο ημίχρονο, η Ίντερ εξακολουθούσε να έχει την κατοχή της μπάλας και αναζητούσε το γκολ της ισοφάρισης. Στο 48′, η ομάδα του Σιμόνε Ιντζάγκι είχε καλή στιγμή. Ο Ντάμφρις έκανε τη σέντρα, ο Ντιμάρκο σούταρε πάνω στον Γκάτι και η μπάλα στρώθηκε στον Μπρόζοβιτς, ο οποίος έκανε κακό τελείωμα. Οι γηπεδούχοι είχαν την πρωτοβουλία των κινήσεων και στο δεύτερο μέρος, αλλά αδυνατούσαν να παραβιάσουν την εστία του Σέζνι. Η πρώτη αξιοσημείωτη τελική των “μπιανκονέρι” στο δεύτερο μέρος, ήρθε στο 58ο λεπτό. Ο Βλάχοβιτς επέλεξε να πλασάρει εκτός περιοχής, αλλά το σουτ δεν ανησύχησε τον Ονάνα. Στο 76′, η Ίντερ καραδοκούσε γύρω από την περιοχή των αντιπάλων της, ο Ντάμφρις έκανε το γύρισμα και η προβολή του Γκάτι οδήγησε σε αντεπίθεση την ομάδα του. Ο Φατζόλι άγγιξε το 2:0 για τη Γιούβε, αλλά η μπάλα κατέληξε σε κόρνερ. Το παιχνίδι ήταν άναρχο και οι δύο ομάδες είχαν ευκαιρίες να σκοράρουν, αλλά στα εναπομείναντα λεπτά του αγώνα το 1:0 παρέμεινε και η “Γηραιά Κυρία” απέδρασε με το διπλό από το “Τζουζέπε Μεάτσα”.

ΓΚΟΛ: 23′ Κόστιτς
Κίτρινες: 30′ Μπαρέλα, 90+7′ Ντ’Αμπρόσιο / 31′ Γκάτι, 71′ Ραμπιό, 89′ Ντανίλο, 90+1′ Παρέδες
Κόκκινη:-

Ίντερ (Σιμόνε Ιντζάγκι): Ονάνα, Ντε Φράι, Ατσέρμπι, Νταρμιάν (79′ Καρμπόνι), Μπρόζοβιτς, Μπαρέλα (63′ Μικιταριάν), Τσαλχάνογλου, Ντάμφρις, Ντιμάρκο (63′ Ντ’ Αμπρόσιο), Λουκάκου (79′ Τζέκο), Μαρτίνες

Γιουβέντους (Μασιμιλιάνο Αλέγκρι): Σέζνι, Γκάτι, Ντανίλο, Μπρέμερ, Λοκατέλι, Ραμπιό, Φατζόλι, Ντε Σίλιο (76′ Κουαδράδο), Κόστιτς, Σουλέ (67′ Κιέζα), Βλάχοβιτς


Μετάβαση στην Πηγή
Author: ERTNEWS SPORTΑίθουσα Σύνταξης

Σχετικές αναρτήσεις

Ο Γεωργιανός που κράτησε τον Παναιτωλικό στη Σούπερ Λίγκα με το γκολ στον Ατρόμητο

admin

Η παρακάμερα από το Μπαρτσελόνα-Ολυμπιακός (video)

admin

Η Αλαβές κρατάει σε αγωνία τη Θέλτα

admin
Translate »
×