Image default
MEDIA

Η Κρίστεν Στιούαρτ στην «Ελένη» για την ταινία της που γυρίστηκε Ελλάδα

Η Κρίστεν Στιούαρτ στην Ελένη για το Crimes of the Future

Η διάσημη ηθοποιός, Κρίστεν Στιούαρτ μίλησε στον Θοδωρή Κουτσογιαννόπουλο και την εκπομπή «Ελένη» για τη νέα ταινία «Τα εγκλήματα του μέλλοντος» (The Crimes of the Future) που γυρίστηκε στην Ελλάδα – και συγκεκριμένα στην Αθήνα – την περίοδο των μεγάλων πυρκαγιών.

«Ήταν η χειρότερη περίοδος. Δεν ήταν εύκολο για τους ανθρώπους, καθόλου διασκεδαστικό», δήλωσε η Χολιγουντιανή σταρ. «Εκτός από τις πυρκαγιές, που ήταν κάτι απαίσιο και τόσο θλιβερό, περάσαμε υπέροχα. Είναι ένα υπέροχο μέρος για να δουλεύει κανείς. Η ταινία είναι καυτή και ήταν όμορφα που είχε τόση ζέστη στην Αθήνα εκείνη την περίοδο».

Η Κρίστεν Στιούαρτ παίζει στη νέα ταινία του David Cronenberg, στην οποία πρωταγωνιστούν ο Viggo Mortensen κι η Léa Seydoux.

«Η γυναίκα που υποδύομαι, απλώς θέλει να είναι καλή στη δουλειά της και ζει σε έναν κόσμο που όλοι νιώθουν πολύ μουδιασμένοι, σα να μην υπάρχει πρόσβαση στο εσωτερικό του σώματός σου, του μυαλού σου, της ψυχής σου», σχολίασε.

«Είναι σα να έχουμε βρεθεί όλοι σε μία φάση αναισθησίας. Και επειδή έχω τόσες λίγες σκηνές στην ταινία, την πρώτη φορά που βλέπετε την ηρωίδα μου, δεν έχει κανέναν φραγμό και υπάρχει μία ραγδαία εξέλιξη σε αυτήν την γυναίκα. Είναι τόσο παθιασμένη με αυτόν τον τύπο, ο οποίος φτιάχνει αυτό το υλικό, που ξυπνάει αναμνήσεις και η ηρωίδα μου χάνει το μυαλό της με αυτό. Είναι πολύ διασκεδαστικό να έχω τόσο λίγο χρόνο για να επικοινωνήσω μία τόσο μεγάλη ιδέα», ανέφερε η Κρίστεν Στιούαρτ στο Θοδωρή Κουτσογιαννόπουλο και την «Ελένη» για τον ρόλο της στο “Crimes of the Future”. Η ταινία κάνει πρεμιέρα στις κινηματογραφικές αίθουσες την Τετάρτη 13 Σεπτεμβρίου!

Η Κρίστεν Στιούαρτ στο crimes of the future

Εάν επιθυμείτε να σχολιάσετε το παραπάνω άρθρο ή οτιδήποτε άλλο στο Youfly, επισκεφτείτε τη σελίδα μας στο Facebook. Ή στείλτε μας μήνυμα στο Twitter. Για φωτογραφικό υλικό και ιστορίες, μεταβείτε στο Instagram μας.

Απαγορεύεται η αναδημοσίευση του παρόντος άρθρου, χωρίς αναφορά, με ενεργό σύνδεσμο (link) Youfly.com

The post Η Κρίστεν Στιούαρτ στην «Ελένη» για την ταινία της που γυρίστηκε Ελλάδα appeared first on Youfly.


Μετάβαση στην Πηγή Youfly.com
Author: Youfly.com Ζωή Καραθανάση

Σχετικές αναρτήσεις

Σασμός: Ένας θάνατος συγκλονίζει τους πάντες στην Άνω Ποριά

admin

Η Γη της Ελιάς: «Σε προειδοποιώ – Μην τολμήσεις να…»

admin

Το Ναυάγιο: Αυτό είναι το νέο ζευγάρι της σειράς

admin