Image default
ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ

Η Λίβερπουλ… προσγειώθηκε απότομα στο “Vitality”

 

Η ομάδα του Γιούργκεν Κλοπ παρουσίασε ένα πολύ διαφορετικό πρόσωπο, έξι ημέρες μετά την επιβλητική νίκη της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ και ηττήθηκε με 1:0 από την Μπόρνμουθ.

Η Λίβερπουλ ξεκίνησε καλύτερα, απειλώντας από νωρίς την εστία του Νέτο. Μάλιστα πέτυχε και ένα γκολ με τον Χάκπο, το οποίο ακυρώθηκε ως οφσάιντ. Στο 28′ οι γηπεδούχοι πήραν το προβάδισμα κόντρα στη ροή του αγώνα, χάρη σε τελείωμα του Μπίλινγκ από δημιουργία του Ουατάρα. Ο Φαν Ντάικ παραλίγο να ισοφαρίσει στο 41′, όμως η κεφαλιά του πέρασε οριακά άουτ.

Οι “κόκκινοι” μπήκαν με… φόρα στο δεύτερο ημίχρονο, με τον Νέτο να σταματάει τεράστια ευκαιρία του Ζότα στο 49′. Στο 69′ οι φιλοξενούμενοι κέρδισαν πέναλτι μετά από χέρι του Σμιθ. Ο Σαλάχ ανέλαβε την εκτέλεση αλλά έστειλε τη μπάλα περίπου δύο μέτρα μακριά από το δεξί δοκάρι. Η συγκεκριμένη φάση… έκοψε τα “φτερά” των παικτών του Κλοπ, οι οποίοι ουσιαστικά δεν απείλησαν ξανά στη συνέχεια και περιορίστηκαν στην ήττα με 1:0.

Η Λίβερπουλ έχασε μία σπουδαία ευκαιρία για να ανέβει στην 4η θέση της βαθμολογίας, μένοντας 5η με 42 βαθμούς, στο -3 από την Τότεναμ. Η Μπόρνμουθ από την άλλη βγήκε από τη ζώνη του υποβιβασμού, έχοντας πλέον 24 πόντους στην 16η θέση.//

ΓΚΟΛ: 28′ Μπίλινγκ

Κίτρινες: 46′ Μπίλινγκ, 51′ Άντονι – 75′ Κονατέ
Κόκκινη:
Δοκάρι:

Στατιστικό: Η πιο πρόσφατη νίκη της Λίβερπουλ στην Premier League είναι το 7:0 επί της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ στο “Άνφιλντ” στις 5 Μαρτίου. Η πρώτης της φέτος ήταν το 9:0 επί της σημερινής της αντιπάλου, στις 27 Αυγούστου, στο ίδιο γήπεδο.//

Μπόρνμουθ (Γκάρι Ο’ Νιλ): Νέτο, Σμιθ (80′ Φρέντερικς), Στίβενς, Σενέσι, Κέλι, Ουαταρά, Λέρμα (81′ Λέρμα), Μπίλινγκ (70′ Κρίστι), Άντονι (88′ Βίνα), Ρόθγουελ, Σολάνκε (88′ Σεμένιο)

Λίβερπουλ (Γιούργκεν Κλοπ): Άλισον, Αλεξάντερ-Άρνολντ (65′ Μίλνερ), Κονατέ, Φαν Ντάικ, Ρόμπερτσον, Έλιοτ (46′ Ζότα), Φαμπίνιο (65′ Χέντερσον), Μπάιτσετιτς (88′ Καρβάλιο, Σαλάχ, Χάκπο, Νούνιες (66′ Φιρμίνο)

Ακολουθούν…
Λίβερπουλ: Εκτός με Μάντσεστερ Σίτι (1/4).
Μπόρνμουθ: Εκτός με Άστον Βίλα (18/3).//


Μετάβαση στην Πηγή
Author: ERTNEWS SPORTΑίθουσα Σύνταξης

Σχετικές αναρτήσεις

Ντούμας: «Τώρα πια, κοιτάζω και τους Ολυμπιακούς Αγώνες»

admin

Το Ipsilantis Trail επιστρέφει

admin

Διασυλλογικοί Αγώνες: Εξαιρετικός Γκαραγκάνης με 10.19 (2,4) στα 100μ.

admin
Translate »
×