Image default
ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ

Η Λετονία αντέδρασε για τις αλλαγές στα “παράθυρα”

 

Γνωστοποιήθηκε η αντίπαλος της “Επίσημης Αγαπημένης” μετά την απόφαση της FIBA να μεταθέσει κατά μία μέρα τους αγώνες των προκριματικών του Νοεμβρίου για το Παγκόσμιο Κύπελλο 2023.

Η Διεθνής Ομοσπονδία πριν από λίγο καιρό ενημέρωσε επίσημα τη μεταφορά των αγώνων για τα “παράθυρα” του Νοεμβρίου κατά μία μέρα. Έτσι, τα παιχνίδια αυτά θα διεξαχθούν στις 11 και στις 14 του μήνα, με αυτήν την απόφαση να μην… αρέσει σε κάποιες χώρες.

Συγκεκριμένα, η απόφαση αυτή δεν άρεσε στην Ομοσπονδία της Λετονίας, η οποία θα βρεθεί αντιμέτωπη με την Εθνική Ελλάδας στον όμιλο. Ο Γενικός Γραμματέας της ομοσπονδίας της Λετονίας ανέφερε πως οι ξαφνικές αλλαγές των παιχνιδιών στο πρόγραμμα, δεν συνάδουν με τις αρχές των υπευθύνων της FIBA.

Στην ανακοίνωση των Λετονών αναφέρεται πως η αλλαγή των ημερομηνιών έχει ως στόχο να συμπεριληφθούν στα ρόστερ οι παίκτες της EuroLeague. Υπενθυμίζεται πως η Λετονία βρίσκεται στο 5-1, μία νίκη μπροστά από την Ελλάδα και στην κορυφή του ομίλου αντίστοιχα, με τις δύο ομάδες να τίθενται αντιμέτωπες στις 11 Νοεμβρίου στο Ηράκλειο, ενώ στις 14 του ίδιου μήνα, οι Λετονοί φιλοξενούν τη Μεγάλη Βρετανία.


Μετάβαση στην Πηγή
Author: ERTNEWS SPORTΑίθουσα Σύνταξης

Σχετικές αναρτήσεις

Η Ολυμπιακή Φλόγα ξεκίνησε το ταξίδι της για τη Μασσαλία

admin

Γερμανία (31η αγωνιστική): Λειψία και Ντόρτμουντ για μία θέση… στα αστέρια

admin

Iσπανία (33η Αγωνιστική): Ντέρμπι με… θέα το σεντόνι

admin