Image default
MEDIA

Η Παραλία: Ο ρόλος της Δανάης Μιχαλάκη αναλυτικά

Η Δανάη Μιχαλάκη στη σειρά Η Παραλία

Η Δανάη Μιχαλάκη έρχεται στη νέα σειρά της ΕΡΤ με τίτλο “Η Παραλία”, για να μας ταξιδέψει σε μία εποχή διαφορετική, σε έναν κόσμο γεμάτο μουσική, χορό και μυστικά που κόβουν την ανάσα.

Τα γυρίσματα έχουν ξεκινήσει και οι πρωταγωνιστές βρίσκονται σε εντατικούς ρυθμούς! Ένα μεγάλο μέρος των γυρισμάτων θα πραγματοποιηθεί στα Μάταλα της Κρήτης, στο σημείο που διαδραματίζεται η αγαπημένη αυτή ιστορία.

Η υπόθεση βασίζεται στο μυθιστόρημα της Πηνελόπης Κουρτζή με τίτλο “Το Κορίτσι με το σαλιγκάρι”. Μεταφερόμαστε στην Κρήτη, σε μία συγκεκριμένη παραλία, στο μοναδικό κοινόβιο χίπις από όλο τον κόσμο, αναβιώνοντας μια ιστορία που δεν υπήρχε προηγούμενη καταγραφή της.

Η Μιχαλάκη στην Παραλία

Η Δανάη Μιχαλάκη ως Υπατία Αρχοντάκη

Η Δανάη Μιχαλάκη θα είναι η κεντρική πρωταγωνίστρια της σειράς “Η Παραλία”. Θα υποδυθεί την Υπατία Αρχοντάκη. Μεγαλωμένη στην Κρήτη και σπουδαγμένη στο Λονδίνο, η γιατρός Υπατία Αρχοντάκη επιστρέφει στο χωριό της, τα Μάταλα, για να ανακοινώσει στην οικογένειά της τον γάμο της με τον Γιώργο, ο οποίος ζει μόνιμα μαζί της στο Λονδίνο.

Κατά τη διάρκεια του ταξιδιού στα πάτρια εδάφη, έρχεται αντιμέτωπη ανάμεσα στο παραδοσιακό το οποίο αντιπροσωπεύουν οι μόνιμοι κάτοικοι του χωριού και το πρωτοποριακό, που φέρει το εγκατεστημένο κοινόβιο χίπηδων.

Η Υπατία θα έρθει αντιμέτωπη με μία φρικτή δολοφονία που θα της αλλάξει τη ζωή. Στα Μάταλα θα γνωρίσει και τον Χάρι, επίσης γιατρό από την Αγγλία, ο οποίος είναι συνεσταλμένος, αλλά και ονειροπόλος. Η ζωή της θα αλλάξει ριζικά..

 

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Aliki Giagli (@aliki.giagli)

Δείτε επίσης:

Εάν επιθυμείτε να σχολιάσετε το παραπάνω άρθρο ή οτιδήποτε άλλο στο Youfly, επισκεφτείτε τη σελίδα μας στο Facebook. Ή στείλτε μας μήνυμα στο Twitter. Για φωτογραφικό υλικό και ιστορίες, μεταβείτε στο Instagram μας.

Απαγορεύεται η αναδημοσίευση του παρόντος άρθρου, χωρίς αναφορά, με ενεργό σύνδεσμο (link) Youfly.com

The post Η Παραλία: Ο ρόλος της Δανάης Μιχαλάκη αναλυτικά appeared first on Youfly.


Μετάβαση στην Πηγή Youfly.com
Author: Youfly.com Ιωάννα Παναγιώτη

Σχετικές αναρτήσεις

Το Ναυάγιο: Αυτό είναι το νέο ζευγάρι της σειράς

admin

Η Γη της Ελιάς: Φοβάται μήπως αυτοκτονήσει μετά από…

admin

Η Γη της Ελιάς: Η Χρυσούλα πιάνει στα πράσα Αριάδνη και Χρήστο

admin