Image default
ΒΙΝΤΕΟΕΙΔΗΣΕΙΣ

Θεσσαλονίκη: Έκθεση καινοτομίας και τεχνολογίας “Beyond”

Μία ακόμα έκθεση Καινοτομίας και Τεχνολογίας, η «BEYOND» θα πραγματοποιηθεί στη Θεσσαλονίκη που μετατρέπεται σε τεχνολογικό κόμβο.

Η Beyond έχει σχεδιαστεί για να ανταποκριθεί στις ανάγκες του σήμερα και να γίνει το σημείο συνάντησης των πιο λαμπρών μυαλών, ταλέντων και προϊόντων του κόσμου. Από κορυφαίους ομιλητές και παρουσιάσεις μέχρι νέες καινοτομίες, ζωντανές εμπειρίες και κυκλοφορίες προϊόντων. Ένα διεθνές πεδίο ενθάρρυνσης για τους ηγέτες των επιχειρήσεων του κόσμου, τους πρωτοπόρους στοχαστές, την τεχνολογία αιχμής.

Η Beyond θα προσφέρει μια εξειδικευμένη σκηνή για όλους όσους διαπρέπουν στον κλάδο των καταναλωτικών τεχνολογιών, ένα υβριδικό μοντέλο «Εκθεσιακού Συνεδρίου». Στόχος του είναι να μετατρέψει τη Θεσσαλονίκη σε κόμβο τεχνολογίας και καινοτομίας για την ευρύτερη περιοχή και να συμβάλει δομικά στον ψηφιακό μετασχηματισμό της Ελλάδας.

Η BEYOND 2022 είναι σημαντική έκθεση για την τεχνολογία και την καινοτομία και αποτελεί μία πολυδιάστατη, διεπιστημονική, διακλαδική και διαδραστική πλατφόρμα έκφρασης ιδεών, νέων τεχνολογιών, σημαντικών πρωτοποριακών εργαλείων αλλά και παρουσίασης καινοτόμων προϊόντων και υπηρεσιών.

Οι τέσσερις βασικοί πυλώνες της Έκθεσης είναι:
1) Εταιρείες με δραστηριότητα στις Τεχνολογικές Ψηφιακές Εφαρμογές
2) Νεοφυείς Επιχειρήσεις
3) Ερευνητικά Κέντρα & Πανεπιστήμια
4) Συνέδρια & Workshops

Ρεπορτάζ Ν. Πιτσιακίδης

www.ertnews.gr


Μετάβαση στην Πηγή
Author: ERTNEWSΒασίλης Καραμπάσης

Σχετικές αναρτήσεις

Αυτοψία ΕΡΤ3: Με λάντζες η αποβίβαση των τουριστών από τα κρουαζιερόπλοια σε Μυτιλήνη και Χίο

admin

Αυτοψία ΕΡΤ3: Στα ύψη η κρουαζιέρα στη Ρόδο

admin

Νέα συστήματα έγκαιρης προειδοποίησης φυσικών καταστροφών

admin