Image default
ΒΙΝΤΕΟΕΙΔΗΣΕΙΣ

Θεσσαλονίκη: Ελεύθερος χωρίς περιοριστικούς όρους ο Βρετανός που έκανε άνω κάτω την πτήση Λονδίνο-Πάφο

Ελεύθερος χωρίς περιοριστικούς όρους αφέθηκε, μετά την απολογία του ενώπιον του πρώτου τακτικού ανακριτή Θεσσαλονίκης, ο 22χρονος Βρετανός, ο οποίος το βράδυ της Παρασκευής 2 Σεπτεμβρίου, έκανε άνω κάτω πτήση από το Λονδίνο προς την Κύπρο και ανάγκασε τον πιλότο να κάνει αναγκαστική προσγείωση στη Θεσσαλονίκη.

Ο ίδιος, παραδέχτηκε τις πράξεις του και ζήτησε συγγνώμη, ενώ απέδωσε την στάση του στην ταραχή που είχε, καθώς θα συναντούσε στην Κύπρο για πρώτη φορά στη ζωή του τη μητέρα του.

Ο 22χρονος το βράδυ της Παρασκευής άρχισε να διαπληκτίζεται μέσα στο αεροπλάνο που εκτελούσε την πτήση Λονδίνο – Πάφος και δεν συμμορφώθηκε, παρά τις αυστηρές συστάσεις του κυβερνήτη και του πληρώματος, ενώ είχε κάνει και χρήση αλκοόλ.

Μετά την σύλληψή του, η Εισαγγελέας άσκησε σε βάρος του ποινική δίωξη για διατάραξη ασφάλειας συγκοινωνιών που είχε αποτέλεσμα να προκύψει κίνδυνος για άνθρωπο σε βαθμό κακουργήματος. Ύστερα από την ολοκλήρωση της απολογίας του, αναμένεται να φύγει από τη Θεσσαλονίκη για την Κύπρο.

ΠΗΓΗ: ΕΡΤ3, ΡΕΠΟΡΤΑΖ: ΚΩΣΤΑΣ ΚΑΝΤΟΥΡΗΣ

www.ertnews.gr


Μετάβαση στην Πηγή
Author: ERTNEWSΜπέλλα Θεριού

Σχετικές αναρτήσεις

Αυτοψία ΕΡΤ3: Με λάντζες η αποβίβαση των τουριστών από τα κρουαζιερόπλοια σε Μυτιλήνη και Χίο

admin

Αυτοψία ΕΡΤ3: Στα ύψη η κρουαζιέρα στη Ρόδο

admin

Νέα συστήματα έγκαιρης προειδοποίησης φυσικών καταστροφών

admin