Image default
ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ

Ισπανία (28η αγωνιστική): “Αγκαλιάζει” το πρωτάθλημα η Μπαρτσελόνα

 

Το πρόγραμμα της 28ης αγωνιστικής στο ισπανικό πρωτάθλημα κλείνει με την αναμέτρηση Μπαρτσελόνα – Χιρόνα (10/4, 22:00), όπου οι Καταλανοί με νίκη θα ξεφύγουν στο +15 από τη Ρεάλ Μαδρίτης και θα “αγκαλιάσουν” το πρωτάθλημα.

Η αυλαία της 28ης αγωνιστικής στη La Liga πέφτει απόψε (10/4, 22:00) στο “Καμπ Νόου”, εκεί όπου η πρωτοπόρος Μπαρτσελόνα υποδέχεται τη Χιρόνα.

Η εντός έδρας ήττα της Ρεάλ Μαδρίτης από τη Βιγιαρεάλ, δίνει την ευκαιρία στους “μπλαουγκράνα” με δική τους νίκη να αποσπαστούν στους 15 βαθμούς από τους “μερένγκες” και να “αγκαλιάσουν” το πρωτάθλημα, με 10 αγωνιστικές να απομένουν (μετά την αποψινή). Δεν άλλαξε το παραμικρό στους απόντες, συνεχίζουν εκτός οι Κρίστενσεν (στόπερ, 16/0), Φρένκι ντε Γιονγκ (μέσος, 24/2), Πέδρι (μεσοεπιθετικός, 21/6) και Ντεμπελέ (εξτρέμ, 18/5), ενώ εξέτισε την ποινή του και επιστρέφει ο Ραφίνια (εξτρέμ, 25/6). Από την άλλη, οι φιλοξενούμενοι έχουν ξεφύγει από την γραμμή του υποβιβασμού και δείχνουν ικανοί για ακόμα περισσότερα, δηλαδή να διεκδικήσουν την έβδομη θέση που πιθανώς θα δώσει εισιτήριο για το Conference League της επόμενης σεζόν. Τιμωρημένος ο Βραζιλιάνος επιθετικός Ζεσούς Ρεϊνιέρ (10/1), σταθερά έξω οι Γιάνγκελ Ερέρα (χαφ, 16/2) και Καγιένς (στόπερ, 2/0). Στα θετικά, ότι ξεπέρασαν τις ενοχλήσεις και μπήκαν στην αποστολή οι έμπειροι Αλέις Γκαρθία (μέσος, 25/1) και Μπόρχα Γκαρθία (μεσοεπιθετικός, 9/1).

Αναλυτικά το πρόγραμμα και τα αποτελέσματα της 28ης αγωνιστικής:

Παρασκευή 7 Απριλίου

Σεβίλλη – Θέλτα 2:2

Σάββατο 8 Απριλίου

Οσασούνα – Έλτσε 2:1
Εσπανιόλ – Αθλέτικ Μπιλμπάο 1:2
Ρεάλ Σοσιεδάδ – Χετάφε 2:0
Ρεάλ Μαδρίτης – Βιγιαρεάλ 2:3

Κυριακή 9 Απριλίου

Ρεάλ Βαγιαδολίδ – Μαγιόρκα 3:3
Ρεάλ Μπέτις – Κάντιθ 0:2
Αλμερία – Βαλένθια 2:1
Ράγιο Βαγιεκάνο – Ατλέτικο Μαδρίτης 1:2

Μεγάλη Δευτέρα 10 Απριλίου

22:00 Μπαρτσελόνα – Χιρόνα


Μετάβαση στην Πηγή
Author: ERTNEWS SPORTΑίθουσα Σύνταξης

Σχετικές αναρτήσεις

Εβγαλαν αντίδραση οι Λέικερς, κυριάρχησαν οι Σέλτικς (video)

admin

Ο Aμορίμ ζητά συγγνώμη: «Το ταξίδι μου ήταν λάθος, η χρονική στιγμή ήταν εντελώς λανθασμένη»

admin

Μανωλόπουλος: «Μια ιδιαίτερη και περίεργη χρονιά, γίνονται μεγάλες επενδύσεις στην Ρουμανία» (video)

admin
Translate »
×