Image default
ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ

Ιταλία (23η αγωνιστική): “Μάχες” για την τετράδα!

 

Με πέντε ενδιαφέροντα ματς συνεχίζεται σήμερα (19/02) η 23η “στροφή” του ιταλικού πρωταθλήματος, όπου δεσπόζουν η δύσκολη “έξοδος” της Γιουβέντους και της Λάτσιο, αλλά και οι εντός έδρας “μάχες” για τη Φιορεντίνα, την Αταλάντα και τη Ρόμα. 

Με… φόντο την τετράδα συνεχίζεται σήμερα (19/02) η 23η αγωνιστική της Serie A, καθώς το πρόγραμμα περιλαμβάνει πέντε σημαντικά παιχνίδια. Αρχικά, στις 13:30, η Αταλάντα υποδέχεται τη Λέτσε. Οι “Μπεργκαμάσκι” βρίσκονται σε καλό… μομέντουμ μετά την επικράτηση με 2:0 στην έδρα της Λάτσιο και βρίσκονται στην τέταρτη θέση της βαθμολογίας με 41 βαθμούς, στοχεύοντας μέχρι και στη δεύτερη θέση, τη στιγμή που η αντίπαλός της είναι στη 13η θέση με 24 βαθμούς. Η Αταλάντα θα στερηθεί τις υπηρεσίες των τιμωρημένων Σκαλβίνι (18 συμ/2 γκολ) και Ντε Ρον (20 συμ/- γκολ), όπως και των τραυματιών Χάτεμπουρ (17 συμ/1 γκολ), Πάσαλιτς (19 συμ/2 γκολ) και Ζαπάτα (15 συμ/1 γκολ). Από την άλλη μεριά, η Λέτσε δεν θα έχει στη διάθεσή της τον τιμωρημένο Γκονθάλεθ (22 συμ/1 γκολ) και των τραυματιών Πόνγκρατσιτς (9 συμ/- γκολ) και Ντέρμακου (1 συμ/- γκολ). Εκτός αποστολής έμεινε και ο Ουμτιτί (12 συμ/- γκολ).

Στις 16:00, γίνεται σέντρα σε δυο παιχνίδια. Αρχικά, η Σαλερνιτάνα φιλοξενεί τη Λάτσιο, με τις δυο ομάδες να έχουν τελείως διαφορετικούς στόχους. Οι “λατσιάλι” προέρχονται από εντός έδρα ήττα και ψάχνουν αντίδραση, ενώ βρίσκονται στην έκτη θέση του βαθμολογικού πίνακα με 39 βαθμούς. Ο Μαουρίτσιο Σάρι δεν θα έχει στη διάθεσή του τον τιμωρημένο Τζακάνι (20 συμ/8 γκολ), όπως και τον τραυματία Ρομανιόλι (21 συμ/1 γκολ). Την ίδια ώρα, η Φιορεντίνα υποδέχεται την Έμπολι με τις δυο ομάδες να προέρχονται από ήττα και ισοπαλία αντίστοιχα και να θέτουν στόχο το “τρίποντο” για… βαθμολογική ανάσα.

Στις 19:00, το πρόγραμμα συνεχίζεται με την αναμέτρηση της Σπέτσια κόντρα στη Γιουβέντους. Οι “μπιανκονέρι” μπορεί να έχουν μείνει πίσω στο “κυνήγι” μιας ευρωπαϊκής θέσης, όμως θέλουν να δείξουν την αντίδρασή τους μετά και από την επικράτηση κόντρα ση Φιορεντίνα την προηγούμενη αγωνιστική, αλλά και στα επερχόμενα ματς του Europa League, ενώ η Σπέτσια βρίσκεται κοντά στην “επικίνδυνη” ζώνη. Στο αγωνιστικό κομμάτι, η “Γηραιά Κυρία” θα στερηθεί τις υπηρεσίες του τιμωρημένου Μπρέμερ (19 συμ/1 γκολ) και του τραυματία Μίλικ (17 συμ/6 γκολ). Στις απουσίες παραμένει ο Πογκμπά, ο Μιρέτι (18 συμ/- γκολ), ενώ προστέθηκε και ο Κιέζα (8 συμ/- γκολ).

Τέλος, στις 21:45 το σημερινό πρόγραμμα “κλείνει” με την αναμέτρηση της Ρόμα με τη Βερόνα στο “Ολύμπικο”. Οι “τζιαλορόσι” βρίσκονται στην πέμπτη θέση του βαθμολογικού πίνακα με 41 βαθμούς, ενώ η αντίπαλός της στην 18η θέση με 17 βαθμούς και “κινδυνεύει” για την παραμονή της στην κατηγορία. Η ομάδα του Ζοσέ Μουρίνιο δεν βρίσκεται σε… καλό φεγγάρι μετά την ήττα στο Europa League κόντρα στη Σάλτσμπουργκ, αλλά και την ισοπαλία στο πρωτάθλημα με τη Λέτσε και ψάχνει αντίδραση που θα την φέρει στην πρώτη τετράδα της βαθμολογίας. Στο αγωνιστικό κομμάτι, ο Ντιμπάλα (16 συμ/8 γκολ) θα απουσιάσει λόγω ενοχλήσεων, ενώ μπορεί να πάρει “ανάσες” και ο Πελεγκρίνι (19 συμ/2 γκολ).//

Αναλυτικά τα αποτελέσματα και το πρόγραμμα της 23ης αγωνιστικής στη Serie A:

Παρασκευή 17 Φεβρουαρίου

Σασουόλο – Νάπολι 0:2

Σάββατο 18 Φεβρουαρίου

Σαμπντόρια – Μπολόνια 1:2
Μόντσα – Μίλαν 0:1
Ίντερ – Ουντινέζε 3:1

Κυριακή 19 Φεβρουαρίου

13:30 Αταλάντα – Λέτσε
16:00 Σαλερνιτάνα – Λάτσιο
16:00 Φιορεντίνα – Έμπολι
19:00 Σπέτσια – Γιουβέντους
21:45 Ρόμα – Βερόνα

Δευτέρα 20 Φεβρουαρίου

21:45 Τορίνο – Κρεμονέζε


Μετάβαση στην Πηγή
Author: ERTNEWS SPORTΑίθουσα Σύνταξης

Σχετικές αναρτήσεις

Έκανε το πρώτο βήμα ο Εθνικός

admin

Χωρίς έξι στο Αγρίνιο ο Ατρόμητος

admin

Ισοπαλία που… “καίει” την Ναντ

admin