Image default
ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ

Ιταλία (28η αγωνιστική): Τα βλέμματα στρέφονται στη Νάπολη!

 

Με πέντε παιχνίδια συνεχίζεται σήμερα (02/04) η δράση της 28ης “στροφής” στη Serie A, εκ των οποίων δεσπόζει αυτή της Νάπολι απέναντι στη Μίλαν. 

Το ιταλικό πρωτάθλημα συνεχίζεται με πλούσιο θέαμα και αμείωτο ενδιαφέρον, ενώ το σημερινό πρόγραμμα περιλαμβάνει πέντε σημαντικές αναμετρήσεις. Αρχικά, στις 13:30, η Μπολόνια των 37 βαθμών υποδέχεται την Ουντινέζε των 38 βαθμών, με τις δυο ομάδες όμως να έχουν μεγάλη απόσταση από την έκτη θέση, που οδηγεί σε ένα ευρωπαϊκό “εισιτήριο”.

Στη συνέχεια, στις 16:00 γίνεται σέντρα σε δυο αγώνες. Η Μόντσα φιλοξενεί τη δεύτερη Λάτσιο και η Σπέτσια αντιμετωπίζει στην έδρα της την Σαλερνιτάνα σε μια μεγάλη “μάχη” για την παραμονή των ομάδων στην κατηγορία. Στις 19:00, η Ρόμα υποδέχεται την Σαμπντόρια και έχει ως στόχο το “τρίποντο” που θα την κρατήσει στο +6 από τη Γιουβέντους και θα πλησιάσει παράλληλα στην πρώτη τετράδα της βαθμολογίας.

Τέλος, το σημερινό πρόγραμμα “κλείνει” στις 21:45 με το ντέρμπι της Νάπολι κόντρα στη Μίλαν. Οι “παρτενοπέι” βρίσκονται στην κορυφή του βαθμολογικού πίνακα με 71 βαθμούς και απόσταση 19 βαθμών από τη δεύτερη Λάτσιο, ενώ οι “ροσονέρι” έχουν 48 βαθμούς και βρίσκονται στην τέταρτη θέση της κατάταξης μαζί με την Αταλάντα που έχει ένα ματς παραπάνω, έχοντας απόσταση μόλις δυο βαθμών από την τρίτη Ίντερ, η οποία “γκέλαρε” κόντρα στη Φιορεντίνα. Η ομάδα του Λουτσιάνο Σπαλέτι προέρχεται από άνετη επικράτηση επί της Τορίνο, ενώ η ομάδα του Μιλάνου ηττήθηκε με 3:1 από την Ουντινέζε και αναζητά αντίδραση. Στο αγωνιστικό κομμάτι, οι γηπεδούχοι δεν έχουν στη διάθεσή τους τον Όσιμεν (23 συμ/21 γκολ), ο οποίος αναμένεται να λείψει για τις επόμενες 2-3 εβδομάδες, ενώ ο Στέφανο Πιόλι δεν υπολογίζει στον Μεσία (18 συμ/4 γκολ), στον Καλούλου (27 συμ/1 γκολ) και στον Ιμπραΐμοβιτς (4 συμ/1 γκολ). //

Αναλυτικά τα αποτελέσματα και το πρόγραμμα της 28ης αγωνιστικής στη Serie A:

Σάββατο 1 Απριλίου

Κρεμονέζε – Αταλάντα 1:3
Ίντερ – Φιορεντίνα 0:1
Γιουβέντους – Βερόνα 1:0

Κυριακή 2 Απριλίου

13:30 Μπολόνια – Ουντινέζε
16:00 Μόντσα – Λάτσιο
16:00 Σπέτσια – Σαλερνιτάνα
19:00 Ρόμα – Σαμπντόρια
21:45 Νάπολι – Μίλαν

Δευτέρα 3 Απριλίου

19:30 Έμπολι – Λέτσε
21:45 Σασουόλο – Τορίνο


Μετάβαση στην Πηγή
Author: ERTNEWS SPORTΑίθουσα Σύνταξης

Σχετικές αναρτήσεις

Υποψήφιος για πάγκο εθνικής ομάδας ο Σόλσκιερ

admin

Ντούμας: «Τώρα πια, κοιτάζω και τους Ολυμπιακούς Αγώνες»

admin

Το Ipsilantis Trail επιστρέφει

admin
Translate »
×