ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ

Ιταλία (7η αγωνιστική): Βλέπει… εξάδα μέσω ελληνικού ενδιαφέροντος η Τορίνο

 

Το πρόγραμμα του Σαββάτου (17/9) περιλαμβάνει τρία παιχνίδια στο πρωτάθλημα της Serie A, ωστόσο το ενδιαφέρον στρέφεται στην ομάδα του Ιβάν Γιούριτς, που βρίσκεται μία νίκη μακριά από τις πρώτες έξι θέσεις της βαθμολογίας.

Η 7η αγωνιστική του ιταλικού πρωταθλήματος άνοιξε με το διπλό της Λέτσε (2-1) κόντρα στη Σαλερνιτάνα την Παρασκευή (16/9) και συνεχίζεται με ακόμη τρεις αναμετρήσεις.

Στις 16:00, η Μπολόνια υποδέχεται την Έμπολι, μετά τη σπουδαία νίκη της με 2-1 επί της Φιορεντίνα την περασμένη αγωνιστική και θέλει να δώσει συνέχεια σε αήττητο σερί τριών αγώνων. Από την άλλη, οι προσεχώς φιλοξενούμενοι προέρχονται από την ήττα (2-1) κόντρα στη Ρόμα, ενώ μετρούσαν τέσσερις διαδοχικές ισοπαλίες και ψάχνουν την πρώτη τους νίκη στη σεζόν. Τρεις ώρες αργότερα, η Σπέτσια φιλοξενεί τη Σαμπντόρια σε μία “μάχη” που αφορά τις τελευταίες θέσεις της βαθμολογίας, καθώς αμφότερες τρέχουν αρνητικό σερί αγώνων.

Η Τορίνο φιλοξενεί (21:45) τη Σασουόλο του Γιώργου Κυριακόπουλου, αναζητώντας την επιστροφή στις νίκες μετά την ήττα (1-0) από την Ίντερ. Το σύνολο του Ιβάν Γιούριτς έχει κάνει καλή αρχή στο πρωτάθλημα, έχει 10 βαθμούς και μπορεί να ενταχθεί στην εξάδα του πρωταθλήματος με ενδεχόμενη νίκη, έστω και προσωρινά. Από την άλλη, η Σασουόλο ψάχνει τη δεύτερη νίκη της στη φετινή σεζόν, έτσι ώστε να σκαρφαλώσει στο πρώτο μισό της βαθμολογίας.

Αναλυτικά το πρόγραμμα της 7ης αγωνιστικής:

Παρασκευή 16 Σεπτεμβρίου

Σαλερνιτάνα – Λέτσε 1-2

Σάββατο 17 Σεπτεμβρίου

16:00 Μπολόνια – Έμπολι

19:00 Σπέτσια – Σαμπντόρια

21:45 Τορίνο – Σασουόλο

Κυριακή 18 Σεπτεμβρίου

13:30 Ουντινέζε – Ίντερ

16:00 Μόντσα – Γιουβέντους

16:00 Φιοεντίνα – Βερόνα

16:00 Κρεμονέζε – Λάτσιο

19:00 Ρόμα – Αταλάντα

21:45 Μίλαν – Νάπολι


Μετάβαση στην Πηγή
Author: ERTNEWS SPORTΑίθουσα Σύνταξης

Σχετικές αναρτήσεις

Πλέι άουτ Σούπερ Λίγκα: Σε τρεις αγώνες παίζεται η παραμονή – Που μπορείτε να δείτε τα ματς

admin

Elite League: Τα βλέμματα στρέφονται σε Θεσσαλονίκη και Ψυχικό

admin

Αγγλία (35η αγωνιστική): Μάχες για σωτηρία και Ευρώπη

admin