Image default
ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ

“Καίγεται” η Γουέστ Χαμ | Να επιστρέψει στις νίκες η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ

 

Με δυο εξ αναβολής παιχνίδια συνεχίζεται η δράση στο πρωτάθλημα της Premier League. Oι “κόκκινοι διάβολοι” αναζητούν και πάλι τα θετικά αποτελέσματα, ενώ τα “σφυριά” θέλουν τη νίκη κόντρα στη Νιουκάστλ για να… ξεκολλήσουν από την “επικίνδυνη ζώνη”. 

Η δράση στο πρωτάθλημα της Premier League συνεχίζεται σήμερα (05/04) με δυο εξ αναβολής παιχνίδια για την 7η και την 25η αγωνιστική αντίστοιχα. Συγκεκριμένα, στις 22:00, η Γουέστ Χαμ υποδέχεται τη Νιουκάστλ σε ένα αρκετά αμφίρροπο ματς, με δυο ομάδες που έχουν εντελώς διαφορετικούς στόχους.

Συγκεκριμένα, τα “σφυριά” έχουν 27 βαθμούς και θέλουν το “τρίποντο” για να αποφύγουν τη ζώνη του υποβιβασμού, ενώ οι “καρακάξες” έχουν 50 βαθμούς και βρίσκονται στην τρίτη θέση του βαθμολογικού πίνακα σε ισοβαθμία με την Τότεναμ, που έχει δυο αγώνες περισσότερες και την Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, την οποία κέρδισε στο μεταξύ τους παιχνίδι με σχετική άνεση. Στο αγωνιστικό κομμάτι, οι γηπεδούχοι θα στερηθούν τις υπηρεσίες του Σκαμάκα (16 συμ/3 γκολ), ενώ από την άλλη μεριά, εκτός αποστολής είναι εδώ και καιρό ο Αλμιρόν (25 συμ/11 γκολ) και αμφίβολος τέθηκε ο Γουίλοκ (26 συμ/3 γκολ).

Την ίδια ώρα, στις 22:00, η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ φιλοξενεί την Μπρέντφορντ, σε ένα ματς αρκετά καθοριστικό για τους “κόκκινους διαβόλους”. Συγκεκριμένα, η ομάδα του Τεν Χαγκ έχει 50 βαθμούς και προέρχεται από την ήττα με 2:0 από τη Νιουκάστλ , ενώ οι “μέλισσες” έχουν 43 βαθμούς και βρίσκονται μακριά από μια θέση που οδηγεί σε ευρωπαϊκό “εισιτήριο”.

Στο αγωνιστικό κομμάτι, ο τιμωρημένος Κασεμίρο (19 συμ/2 γκολ) και ο τραυματίας Γκαρνάτσο (15 συμ/2 γκολ), ενώ για τους φιλοξενούμενους ανέτοιμος θεωρείται ο Γιάνελτ (26 συμ/3 γκολ) και ο Ονιέκα (14 συμ/- γκολ), ενώ εκτός αποστολής παραμένουν οι τραυματίες Άγερ (9 συμ/- γκολ) και Λιούις-Πότερ (10 συμ/- γκολ).//


Μετάβαση στην Πηγή
Author: ERTNEWS SPORTΑίθουσα Σύνταξης

Σχετικές αναρτήσεις

Το Ινστιτούτο Παστέρ στην υπηρεσία των Ολυμπιακών Αγώνων

admin

Super League 2: Περιμένοντας το ντέρμπι της Νίκαιας…

admin

Ολυμπιακός– Παναθηναϊκός στην τελική “μάχη” για το πρωτάθλημα

admin
Translate »
×