Image default
ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ

Κλοπ: «Η απόκτηση παικτών δεν έχει ποτέ νόημα αν δεν είναι οι σωστοί»

 

Ο Γερμανός τεχνικός της Λίβερπουλ σχολίασε την απόλυση του Σκοτ Πάρκερ, μετά το 9-0 κόντρα στη Μπόρνμουθ, τονίζοντας ότι είναι πολύ σημαντικό να έχουν στήριξη οι προπονητές.

Ο Γιούργκεν Κλοπ δεν μπορούσε να αφήσει ασχολίαστη την απομάκρυνση του κόουτς της Μπόρνμουθ, μετά την… βαριά και ασήκωτη ήττα από τη Λίβερπουλ με 9-0. Ο 55χρονος τεχνικός τόνισε το πόσο σημαντικό είναι να βρίσκονται στη διοίκηση των ομάδων οι σωστοί άνθρωποι, ενώ αποκάλυψε ότι νιώθει απόλυτα τον Σκοτ Πάρκερ.

Επιπλέον αναφέρθηκε και στις άσκοπες μεταγραφές που κάνουν οι ομάδες, ενώ στην ουσία δεν χρειάζονται ενίσχυση. Χαρακτηριστικά ο κόουτς των “ρεντς” αναρωτήθηκε “η απόκτηση παικτών δεν έχει ποτέ νόημα αν δεν είναι οι σωστοί, γιατί να το κάνεις αυτό;”.

Διαβάστε αναλυτικά όσα είπε: «Όταν άκουσα τα νέα για τον Σκοτ Πάρκερ, συνειδητοποίησα πόσο σημαντικό είναι αυτή τη στιγμή να έχουμε τους σωστούς ιδιοκτήτες στην ομάδα.

Κάποιοι σύλλογοι ανήκουν σε χώρες, αλλά άλλοι έχουν δομή όπως εμείς και η Άρσεναλ. Μετά από τρεις ομάδες που ανέβηκαν, η Νότιγχαμ ξοδεύει, η Φούλαμ επίσης και δεν μπορώ να θυμηθώ ότι η Μπόρνμουθ έκανε πολλά, κάτι που είναι δύσκολο για έναν προπονητή. Νιώθω τον Σκοτ».

Ενώ για τις άσκοπες μεταγραφές συμπλήρωσε: «Η απόκτηση παικτών δεν έχει ποτέ νόημα αν δεν είναι οι σωστοί, γιατί να το κάνεις αυτό; Δεν είναι ότι προσέχω να μην ξοδέψω, μας λένε τι είναι δυνατό και τι όχι. Σε αυτό το εύρος προσπαθούμε να δουλέψουμε.

Γίναμε πρωταθλητές σε μια σεζόν που δεν πήραμε κανέναν. Έχουμε και μια υπάρχουσα ομάδα. Όλοι οι παίκτες που έχουμε εδώ θέλουμε να είναι εδώ. Θέλω να βελτιώσω τον σύλλογο, την ομάδα και να είμαι επιτυχημένος».


Μετάβαση στην Πηγή
Author: ERTNEWS SPORTΑίθουσα Σύνταξης

Σχετικές αναρτήσεις

Ιταλία (34η αγωνιστική): Νίκη αλλιώς… χάνεται

admin

Θέλει να μείνει και να παλέψει για μια θέση στην ενδεκάδα ο Γκιουλέρ

admin

Γερμανία ( 31η αγωνιστική): Η μία για Ευρώπη η άλλη για παραμονή

admin