Image default
ΒΙΝΤΕΟΕΙΔΗΣΕΙΣ

Κ.Μητσοτάκης: «Έργα και παρεμβάσεις 2,5 εκατ. ευρώ για τον αρχαιολογικό χώρο Πέλλας»

Εξαγωγικά προϊόντα που βρίσκονται στα ράφια σούπερ μάρκετ της Ευρώπης – νωπά φρούτα και λαχανικά – είχε την ευκαιρία να δει από κοντά ο Κυριάκος Μητσοτάκης κατά την επίσκεψή του σε μεγάλη μεταποιητικήεξαγωγική μονάδα στον Νομό Πέλλας.

Ο πρωθυπουργός σε δηλώσεις του αναφέρθηκε στην ανοδική πορεία των εξαγωγών κατά 20% γεγονός που καταδεικνύει την αναπτυξιακή δυναμική του πρωτογενούς τομέα.

Με αφορμή το υψηλότατο κόστος της ενέργειας – ειδικά στις βιομηχανικές μονάδες- ο Κυριάκος Μητσοτάκης τόνιζε πως η επένδυση σε φωτοβολταϊκά θα τις ωφελήσει.

Επίσης, ο πρωθυπουργός συνοδευόμενος από την υπουργό Πολιτισμού και την Έφορο Αρχαιοτήτων Πέλλας επισκέφθηκε τον αρχαιολογικό χώρο της Πέλλας, ο οποίος αναδεικνύεται με έργα και παρεμβάσεις ύψους 2,5 εκατομμυρίων ευρώ.

Σε δύο σημαντικά έργα υποδομών – τον οδικό άξονα Πέλλας – Θεσσαλονίκης του οποίου οι προσφορές ανοίγουν στις 31 Οκτωβρίου και το φράγμα Αλμωπίας αναφέρθηκε ο πρωθυπουργός κατά την σύσκεψη που είχε στην Εδεσσα με αιρετούς του νομού Πέλλας και κυβερνητικά στελέχη.

ΠΗΓΗ: ΕΡΤ3, ΕΠΙΜΕΛΕΙΑ: ΝΙΚΟΛΕΤΤΑ ΓΕΩΡΓΙΟΠΟΥΛΟΥ, ΡΕΠΟΡΤΑΖ: ΣΤΕΛΛΑ ΑΝΤΩΝΑΚΟΠΟΥΛΟΥ

www.ertnews.gr


Μετάβαση στην Πηγή
Author: ERTNEWSΜαρία Καλτσίδη

Σχετικές αναρτήσεις

Αυτοψία ΕΡΤ3: Με λάντζες η αποβίβαση των τουριστών από τα κρουαζιερόπλοια σε Μυτιλήνη και Χίο

admin

Αυτοψία ΕΡΤ3: Στα ύψη η κρουαζιέρα στη Ρόδο

admin

Νέα συστήματα έγκαιρης προειδοποίησης φυσικών καταστροφών

admin