Image default
ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ

Λάμπαρντ: «Αν υπάρχουν οπαδοί που δεν πιστεύουν σε μας κόντρα στη Ρεάλ να μην έρθουν στο γήπεδο»

 

Ο υπηρεσιακός τεχνικός της Τσέλσι υπερασπίστηκε την ομάδα του παρά τη νέα ήττα από τη Γουλβς και πέταξε σπόντες προς τους φιλάθλους που διαμαρτύρονται για την κατάσταση στους “μπλε” ενόψει του ματς με τη “Βασίλισσα” για τους “8” του Champions League, λέγοντάς τους να μην πάνε γήπεδο.

Η Τσέλσι ηττήθηκε με 1:0 στην έδρα της Γουλβς, βρίσκεται στο δεύτερο μισό του βαθμολογικού πίνακα (11η θέση με 39 βαθμούς), τα ευρωπαϊκά εισιτήρια απομακρύνονται  και καλείται να βγάλει αντίδραση στο Champions League. Ωστόσο, το εμπόδιο της  πρωταθλήτριας Ευρώπης, Ρεάλ Μαδρίτης, μόνο περιθώρια αισιοδοξίας δεν αφήνει στις τάξεις των φιλάθλων των “μπλε”, που επικρατεί απαισιοδοξία.

Η δεύτερη θητεία του Φρανκ Λάμπαρντ στον πάγκο των Λονδρέζων ξεκίνησε με το αριστερό, αλλά η εμβληματική φιγούρα της Τσέλσι πιστεύει ακόμα στον στόχο της πρόκρισης και δεν δίστασε να προτρέψει όσους φιλάθλους της ομάδας δεν πιστεύουν σε αυτή, να μείνουν σπίτι στο ερχόμενο ματς του “Στάμφορντ Μπριτζ” κόντρα στη Βασίλισσα (12/4, 22:00).

«Αν υπάρχουν οπαδοί που δεν πιστεύουν σε μας: Μην έρθετε. Έχουμε μια ευκαιρία απέναντι σε μια φανταστική ομάδα και πρέπει να προσπαθήσουμε να την εκμεταλλευτούμε. Να πάμε στο ματς με αυτοπεποίθηση και πίστη», ανέφερε χαρακτηριστικά ο Λάμπαρντ.//


Μετάβαση στην Πηγή
Author: ERTNEWS SPORTΑίθουσα Σύνταξης

Σχετικές αναρτήσεις

Μουσείο Ιστορίας ΑΕΚ: Πάνω από 3.000 επισκέπτες, την πρώτη εβδομάδα λειτουργίας

admin

Για ακόμη δύο χρόνια ο Μιγιάτοβιτς στην Εφές

admin

Στην κορυφή η τάπα του Ράιτ (video)

admin
Translate »