Image default
ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ

Λι: «Είμαι ευγνώμων στη Μονακό»

 

Ο 27χρονος γκαρντ, μίλησε στην ιστοσελίδα των Μονεγάσκων, επεσήμανε την ιδιαιτερότητα της αναμέτρησης με την πρώην ομάδα του, ενώ στάθηκε και στα ιδιαίτερα συναισθήματα που θα έχει. 

 Αναλυτικά οι δηλώσεις του στην επίσημη ιστοσελίδα της Μονακό:

«Θα είναι μία εκπληκτική στιγμή η επιστροφή μου στο Μονακό, ακόμη και τώρα που δεν φοράω τη φανέλα της ομάδας. Είμαι ευγνώμων για την ευκαιρία που μου έδωσε η Μονακό να αγωνιστώ για πρώτη φορά στην Ευρωλίγκα και επίσης για την στήριξη που είχα από τους φιλάθλους, οι οποίοι ήταν κοντά μου τόσο στις καλές, όσο και στις κακές στιγμές. Για να είμαι ειλικρινής, έχω πολλά συναισθήματα που επιστρέφω στο Μονακό.

Θα έχω ιδιαίτερα συναισθήματα, παίζοντας εναντίον των φίλων μου Μονέκε, Ντόντα Χολ, αλλά και των Ουατάρα, Ντιαλό, Μοτιεγιούνας… Η καλύτερη ανάμνηση από την περσινή σεζόν ήταν που προκριθήκαμε στα playoffs της Ευρωλίγκας και αποκλειστήκαμε στο πέμπτο ματς της σειράς στον Πειραιά. Αλλά, τα είχαμε δώσει όλα, γιατί είχαμε ένα ξεχωριστό γκρουπ. Θα μπορούσα να μιλάω για ώρες για τον χρόνο που πέρασα στο Μονακό και θα είναι πολύ όμορφο που θα επιστρέψω».//


Μετάβαση στην Πηγή
Author: ERTNEWS SPORTΑίθουσα Σύνταξης

Σχετικές αναρτήσεις

Το Ipsilantis Trail επιστρέφει

admin

Διασυλλογικοί Αγώνες: Εξαιρετικός Γκαραγκάνης με 10.19 (2,4) στα 100μ.

admin

Νυχτερινή συνάντηση Σπανούλη με φίλους του Περιστερίου

admin
Translate »
×