Image default
ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ

“Λύγισε” με ανατροπή ο Τσιτσιπάς

 

Ο Έλληνας πρωταθλητής αν και προηγήθηκε, γνώρισε εν τέλει την ήττα με 2:1 σετ από τον Αντρέι Ρούμπλεφ, για την τρίτη αγωνιστική του “Red Group” του ATP Finals στο Τορίνο και αποκλείστηκε από τη συνέχεια του τουρνουά.

Λύγισε ο Στέφανος Τσιτσιπάς και είδε τον Αντρέι Ρούμπλεφ να κάνει την ανατροπή και να παίρνει τη νίκη με 2:1 σετ (6:3, 3:6, 2:6). Αυτή ήταν η δεύτερη ήττα του Έλληνα πρωταθλητή στο “Red Group” του ATP Finals στο Τορίνο και γνώρισε τον αποκλεισμό από τη συνέχεια του τουρνουά. Ο Ρώσος μαζί με τη νίκη πήρε και την πρόκριση για τα ημιτελικά, εκεί όπου θα αντιμετωπίσει τον Κάσπερ Ρουντ.

Ο Τσιτσιπάς κράτησε το σερβίς του, έκανε ένα μπρέικ και κατέκτησε το πρώτο σετ (6:3) μέσα σε 32 λεπτά, δίχως να κάνει αβίαστο λάθος σύμφωνα με τα επίσημα στατιστικά της ΑΤΡ. Ο 24χρονος Έλληνας τενίστας μπορεί να έκλεισε το πρώτο σετ δίχως αβίαστο λάθος, στο δεύτερο όμως έκανε επτά και αυτό το πλήρωσε. Ο Ρούμπλεφ έκανε το 1:1 (6:3) και για άλλη μία φορά οι δύο τενίστες έλυσαν τις διαφορές τους σε τρίτο σετ.

Ο Ρώσος κατάφερε να κάνει δύο μπρέικ και να αποκτήσει προβάδισμα στο τρίτο σετ. Δεν έχασε ποτέ το δικό του σερβίς, κάνοντας το 6:2 και το 2:1 στα σετ, ολοκληρώνοντας τη μεγάλη ανατροπή. Με ήττα ολοκληρώθηκε η χρονιά του Στέφανου Τσιτσιπά.


Μετάβαση στην Πηγή
Author: ERTNEWS SPORTΑίθουσα Σύνταξης

Σχετικές αναρτήσεις

Ράσφορντ: «Είμαι στόχος τους τελευταίους μήνες, αυτή η κατάσταση πρέπει να σταματήσει»

admin

Η Γαλλία παρέλαβε την Ολυμπιακή Φλόγα

admin

Κανονικά στην δωδεκάδα του Ολυμπιακού ο Πετρούσεφ

admin