Image default
ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ

Μάρκανεν: «Στην Ευρώπη δεν παίρνεις τόσο εύκολα σφυρίγματα»

 

Ο 25χρονος Φινλανδός έχει επιστρέψει στις ΗΠΑ για να ενταχθεί στην προετοιμασία των Γιούτα Τζαζ και εξέφρασε την εμπειρία του από την παρουσία του στο Ευρωμπάσκετ 2022 με τη χώρα του.

Ο Λάουρι Μάρκανεν, κατά τη διάρκεια της Media Day της νέας του ομάδα, αναφέρθηκε στις διαφορές μεταξύ NBA και ευρωπαϊκών διοργανώσεων, ενώ αναφέρθηκε και στην παρουσία του στο Ευρωμπάσκετ, που ολοκληρώθηκε πριν από μερικές ημέρες.

Αναλυτικά οι δηλώσεις του:

«Το NBA είναι λίγο διαφορετικό από τις ευρωπαϊκές διοργανώσεις. Υπάρχουν κάποιοι διαφορετικοί κανονισμοί. Στην Ευρώπη δεν παίρνεις τόσο εύκολα σφυρίγματα από τους διαιτητές. Αυτή είναι η μεγαλύτερη διαφορά».

Για την πολύ καλή παρουσία του στο Ευρωμπάσκετ: «Έχω αυτοπεποίθηση και έδειξα πώς μπορώ να παίξω μπάσκετ. Δεν ήταν έκπληξη για εμένα. Τώρα είναι η ώρα να το δείξω και εδώ (σ.σ. στο NBA) και να συνεχίσω την σκληρή δουλειά. Όσα έζησα αυτό το καλοκαίρι αποτελούν μια σπουδαία εμπειρία, ήταν ένα από τα ανταγωνιστικότερα Ευρωμπάσκετ που έχουν γίνει ποτέ, με τη συμμετοχή πολλών παικτών που αγωνίζονται στο NBA».


Μετάβαση στην Πηγή
Author: ERTNEWS SPORTΑίθουσα Σύνταξης

Σχετικές αναρτήσεις

Ιταλία (34η αγωνιστική): Νίκη αλλιώς… χάνεται

admin

Θέλει να μείνει και να παλέψει για μια θέση στην ενδεκάδα ο Γκιουλέρ

admin

Γερμανία ( 31η αγωνιστική): Η μία για Ευρώπη η άλλη για παραμονή

admin