Image default
ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ

Μένει ελεύθερος ο Σουάρες

 

Ο Ουρουγουανός επιθετικός πρόκειται να αποδεσμευτεί από τη Νασιονάλ Μοντεβιδέο τον προσεχή Νοέμβριο, με τον πρόεδρο της ομάδας να επιβεβαιώνει τις φήμες και τον 35χρονο να αναζητά τον επόμενο σταθμό της καριέρας του.

Ο Λουίς Σουάρες επέστρεψε τον Ιούλιο στην πατρίδα του για να αγωνιστεί στην ομάδα από την οποία ξεκίνησε την καριέρα του. Με το πρωτάθλημα της Ουρουγουάης να τελειώνει τον Οκτώβριο, οι δύο πλευρές συμφώνησαν στην αποχώρηση του παίκτη.

Ο Ουρουγουανός τη φετινή σεζόν, με τη Νασιονάλ, μετρά 10 συμμετοχές, στις οποίες έχει πετύχει 4 γκολ και έχει μοιράσει 3 ασίστ.

Ο άλλοτε παίκτης των Άγιαξ, Λίβερπουλ, Μπαρτσελόνα και Ατλέτικο Μαδρίτης θα αναζητήσει την επόμενη του ομάδα στο μεταγραφικό “παράθυρο” του Γενάρη, με τον ίδιο να επιθυμεί την επιστροφή του στην Ευρώπη.

Την αποχώρηση του 35χρονου επιθετικού από την ουρουγουανική ομάδα επιβεβαίωσε και ο πρόεδρος της Νασιονάλ, Ζοσέ Φουέντες.

Αναλυτικά όσα είπε: 

«Ο Σουάρες θα φύγει από τη Νασιονάλ όταν τελειώσει το πρωτάθλημα. Συμφωνήσαμε, δε θέλω να δημιουργήσω λανθασμένες εντυπώσεις».


Μετάβαση στην Πηγή
Author: ERTNEWS SPORTΑίθουσα Σύνταξης

Σχετικές αναρτήσεις

Clutch Player of the Year ο Κάρι

admin

Γαλλία (31η αγωνιστική): Ματς “τελικός” στο Μονπελιέ

admin

Ισπανία (33η αγωνιστική): Με το μυαλό στην Μπάγερν

admin