Image default
ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ

Ματέο: «Πρέπει να βοηθάμε ο ένας τον άλλον, παίζει με συνέπεια η Μονακό»

 

O τεχνικός της Ρεάλ Μαδρίτης, μίλησε για το δύσκολο παιχνίδι κόντρα στη Μονακό, εστιάζοντας στο τι πρέπει να κάνει η “Βασίλισσα” για να παραμείνει στην κορυφή της Euroleague. 

Αναλυτικά οι δηλώσεις του τεχνικού της ισπανικής ομάδας:

«Η Μονακό παίζει πολύ καλά, με συνέπεια σε 22 αγωνιστικές. Τρέχουν, δεν κάνουν λάθη με την μπάλα και έχουν παίκτες με τρομερό επιθετικό ταλέντο. Ο Οκόμπο, ο Λόιντ και ο Τζέιμς έχουν τεράστιες δυνατότητες να δημιουργούν πόντους από το pick and roll ή το one-on-one, αλλά έχουν επίσης το Χολ, τον Ουατάρα, τον Ντιαλό, τον Μπράουν και τον Μονέκε, που θέτουν τον φυσικό πήχη πολύ ψηλά.

Παίζουμε σε μια πολύπλοκη αρένα στην οποία θα πρέπει να παίξουμε καλά και να προστατεύσουμε την μπάλα γνωρίζοντας ότι θα αντιμετωπίσουμε έναν από τους πιο σκληρούς αντιπάλους στο πρωτάθλημα. Πρέπει να καταλάβουμε τον ρυθμό που πρέπει να επιβάλουμε στο παιχνίδι και να πάρουμε αυτούς τους αμυντικούς πίνακες, γιατί η Μονακό κάνει καλή χρήση των επιθετικών ριμπάουντ. Θα είναι επίσης σημαντικό να παίξουμε ομαδική άμυνα σε όλες τις ατομικές καταστάσεις που θα μας βάλει η Μονακό. Πρέπει να βοηθάμε ο ένας τον άλλον».


Μετάβαση στην Πηγή
Author: ERTNEWS SPORTΑίθουσα Σύνταξης

Σχετικές αναρτήσεις

Πάσχα με Formula 1 σε ANT1+ και ANT1

admin

Και επίσημα αποχώρηση Adrian Newey από Red Bull

admin

Αποθεώθηκε ο θρυλικός Ναδάλ στη Μαδρίτη – Ετοιμάζεται για το «αντίο» του

admin
Translate »