Image default
ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ

Μαυροπάνος: «Δεν ήμασταν αυτοί που έπρεπε, μαθαίνουμε από τα λάθη μας»

 

Η Εθνική Ελλάδας γνώρισε την ήττα με 1-0 από την αντίστοιχη της Κύπρου και ο 24χρονος αμυντικός παραχώρησε δηλώσεις, αμέσως μετά της λήξη της αναμέτρησης.

Το αντιπροσωπευτικό μας συγκρότημα δεν κατάφερε να κάνει το απόλυτο, καθώς γνώρισε την ήττα από την Κύπρο με 1-0. Αμέσως μετά το τέλος της αναμέτρησης, ο Κωνσταντίνος Μαυροπάνος ανέφερε πως η “γαλανόλευκη” δεν παρουσίασε το “πρόσωπο” που έπρεπε, τόνισε όμως, ότι η ομάδα μαθαίνει μέσα από τα λάθη της.

Αναλυτικά όσα δήλωσε στη Nova:

«Δεν ήμασταν αυτοί που έπρεπε, εμφανιστήκαμε κατώτεροι των περιστάσεων. Ήταν ένα παιχνίδι από αυτά που μαθαίνουμε από τα λάθη μας. Ήταν ένα παιχνίδι που θέλαμε τη νίκη, αλλά μαθαίνουμε από τα λάθη μας για τα επόμενα ματς».

Από τη μεριά του, ο Φώτης Ιωαννίδης έκανε το ντεμπούτο του:

«Είμαστε όλοι απογοητευμένοι από το αποτέλεσμα, μας έλλειψε το γκολ. Είμαι χαρούμενος για το ντεμπούτο μου, αλλά δεν μπορώ να το χαρώ όσο θέλω από τη στιγμή που δεν πήραμε τη νίκη».

Για το ακυρωθέν γκολ της Εθνικής: «Εγώ ήμουν σίγουρος ότι θα μετρήσει το γκολ, δεν έχω δει την φάση από κάποιο ριπλέι, θεώρησα ότι ήταν σίγουρο γκολ αλλά έκαναν κάποιο λάθος…»


Μετάβαση στην Πηγή
Author: ERTNEWS SPORTΑίθουσα Σύνταξης

Σχετικές αναρτήσεις

Ζουλ: «Να συνεχίσουμε με νίκες μέχρι το τέλος»

admin

Γαλλία (31η Αγωνιστική): “Mάχες” παραμονής…

admin

Πόρτερ Τζούνιορ: «Δεν κουράζομαι με τα 40λεπτα, θα μελετήσουμε τον Παναθηναϊκό»

admin
Translate »
×