Image default
ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ

Μαυρωτάς: «Ο Νικολαΐδης ήταν ένας αγαθός γίγαντας» (audio)

 

Ο Γενικός Γραμματέας Αθλητισμού, μίλησε στη Μεσημεριανή Ραδιοεφημερίδα της ΕΡΑΣπορ με τον Κώστα Κουκουλά για την απώλεια του σπουδαίου ολυμπιονίκη Ταε Κβο Ντο, χαρακτηρίζοντας τον τεράστιο αθλητή και σπουδαίο άνθρωπο.

Ο ελληνικός αθλητισμός από σήμερα το πρωί είναι φτωχότερος, καθώς ο Αλέξανδρος Νικολαΐδης έχασε τη δίχρονη μάχη, που έδινε με μία σπάνια μορφή καρκίνου και απεβίωσε σε ηλικία μόλις 43 ετών.

Ο Γενικός Γραμματέας Αθλητισμού, Γιώργος Μαυρωτάς, μίλησε στη Μεσημεριανή Ραδιοεφημερίδα της ΕΡΑΣπορ με τον Κώστα Κουκουλά για την απώλεια του σπουδαίου ολυμπιονίκη του Ταε Κβο Ντο και ανέφερε τα εξής:

«Ήταν ένας αγαθός γίγαντας, έβλεπα τα παιχνίδια του στους Ολυμπιακούς Αγώνες. Ήταν μία συγκλονιστική στιγμή. Μιλούσαμε στο Twitter και ανταλλάσσαμε απόψεις. Ήταν ένας άνθρωπος που σεβόταν τους αντιπάλους του. Ήταν ενεργός στην πολιτική και αυτό φαίνεται από τα συλλυπητήρια του πολιτικού κόσμου. Είχε τον σεβασμό των αντιπάλων, χαιρόσουν να μιλάς μαζί του για τα πολιτικά δρόμενα. Με την δημοπρασία των μεταλλίων του δείχνει πόσο σπουδαίος άνθρωπος ήταν. Πρέπει να βλέπουμε αυτά που μας ενώνουν στη ζωή και όχι αυτά που μας χωρίζουν».

ΜΑΥΡΩΤΑΣ ΓΙΑ ΝΙΚΟΛΑΪΔΗ 14-10-22


Μετάβαση στην Πηγή
Author: ERTNEWS SPORTΑίθουσα Σύνταξης

Σχετικές αναρτήσεις

Έκανε το πρώτο βήμα ο Εθνικός

admin

Χωρίς έξι στο Αγρίνιο ο Ατρόμητος

admin

Ισοπαλία που… “καίει” την Ναντ

admin