Image default
ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ

Μεταξάς: «Πρέπει να βάλουμε γκολ κάποια στιγμή»

 

Ο τεχνικός του Αστέρα Τρίπολης στάθηκε στις χαμένες ευκαιρίες που είχαν οι Αρκάδες στο 0-0 του “Θ. Κολοκοτρώνης” κόντρα στο Βόλο για την 14η αγωνιστική της Super League.

Θα μπορούσε να… πάρει κάτι παραπάνω ο Αστέρας Τρίπολης κόντρα στο Βόλο σήμερα (21/12), όπως δήλωσε χαρακτηριστικά ο Ηρακλής Μεταξάς στην κάμερα της NOVA έπειτα από τη “λευκή” ισοπαλία με σκορ 0:0 στο “Θ. Κολοκοτρώνης”.

«Είχαμε τον έλεγχο, άμα σκεφτώ στο πρώτο ημίχρονο είχαμε κατευθείαν το δοκάρι, μετά το τετ α τετ του Σέσκ. Μας λείπει το γκολ, δεν είναι μόνο σήμερα, είναι σε όλα τα παιχνίδια. Θα προσπαθήσουμε, θα δουλέψουμε σκληρά. Μετά σου λύνονται τα χέρια, τα πόδια. Μετά σου φαίνονται όλα πιο εύκολα, να πας μπροστά με 1 ή 2-0, μετά το παιχνίδι είναι πιο εύκολο. Τα παιδιά νιώθουν μια πίεση και δυσκολευτήκαν. Το παλέψαμε ως το τέλος, στο δεύτερο ημίχρονο είχαμε πάλι τετ α τετ του Μπαρτόλο που δεν το έβαλε. Είχαμε αρκετές ευκαιρίες, πρέπει να βάλουμε γκολ κάποια στιγμή. Καταλαβαίνω και τον κόσμο, που ανυπομονεί για την νίκη εδώ στην έδρα μας. Αλλά να θυμίσω ο Μπαρτόλο ήταν πάρα πολύ καιρό τραυματίας, ο Μπερτόλιο είναι πάρα πολύ καιρό τραυματίας, πρέπει να προσέξουμε σιγά σιγά, να ακούμε τους γιατρούς, να ακούμε τι μας λένε και ελπίζω αν γίνουν όλα τα παιδιά καλά να δίνουν και καλύτερα παιχνίδια», δήλωσε ο τεχνικός των Αρκάδων.


Μετάβαση στην Πηγή
Author: ERTNEWS SPORTΑίθουσα Σύνταξης

Σχετικές αναρτήσεις

Αποκάλυψη διάσημου σταρ του ΝΒΑ – Πάσχει από παράλυση Bell

admin

Ο Κομπανί στον πάγκο της Μπράιτον, αν φύγει ο Ντε Τσέρμπι

admin

Έτοιμος για το… 2-0 ο Ολυμπιακός

admin