Image default
ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ

Με Βέρμπιτς, αλλά χωρίς Μάγκνουσον η αποστολή του Παναθηναϊκού

 

Ο Ιβάν Γιοβάνοβιτς έχει συμπεριλάβει τον Σλοβένο εξτρέμ στους… εκλεκτούς ποδοσφαιριστές για την αναμέτρηση κόντρα στη Λαμία, ωστόσο δεν θα έχει στη διάθεσή του τον Ισλανδό κεντρικό αμυντικό.

Ο Μπέντζαμιν Βέρμπιτς προπονήθηκε κανονικά και συμπεριλήφθηκε στην αποστολή του Παναθηναϊκού για το παιχνίδι κόντρα στη Λαμία (5/2) στη Λεωφόρο. Παρ’ όλα αυτά, ο Χόρντουρ Μάγκνουσον παρέμεινε για ακόμη ένα παιχνίδι εκτός δράσης, καθώς δεν έχει ξεπεράσει ακόμη το πρόβλημα στη γάμπα και ακολούθησε εκ νέου σήμερα ατομικό πρόγραμμα.

Αναλυτικά το δελτίο Τύπου της ΠΑΕ Παναθηναϊκός:

«Με την πρωινή προπόνηση του Σαββάτου στο «Γ. Καλαφάτης» ολοκληρώθηκε η προετοιμασία του Παναθηναϊκού για τον αυριανό εντός έδρας αγώνα κόντρα στη Λαμία.

Οι Πράσινοι ξεκίνησαν με προθέρμανση, συνέχισαν με rondo, παιχνίδι στο μισό γήπεδο και ολοκλήρωσαν με εξάσκηση στα τελειώματα. Ατομικό πρόγραμμα ακολούθησε ο Μάγκνουσον.

Μετά το τέλος της προπόνησης ο Ιβάν Γιοβάνοβιτς ανακοίνωσε τη λίστα με τα ονόματα που συμπεριλαμβάνονται στην αποστολή. Στη λίστα βρίσκονται οι Μπρινιόλι, Λοντίγκιν, Ξενόπουλος, Βαγιαννίδης, Χουάνκαρ, Ρουμπέν, Σένκεφελντ, Πούχατς, Ιωαννίδης, Κλεϊνχέισλερ, Σπόραρ, Μπερνάρ, Σάντσες, Τσέριν, Μαντσίνι, Τσόκαϊ, Κώτσιρας, Σάρλια, Παλάσιος, Πούγγουρας, Βέρμπιτς, Καμπετσής.

Στο παιχνίδι με τη Λαμία δεν έχει δικαίωμα συμμετοχής λόγω καρτών ο Δημήτρης Κουρμπέλης».//


Μετάβαση στην Πηγή
Author: ERTNEWS SPORTΑίθουσα Σύνταξης

Σχετικές αναρτήσεις

Super League (6η Αγωνιστική play outs): Ματς επιβίωσης

admin

Στον ΠΑΟΚ για άλλα δύο χρόνια ο Χατζηθεοδώρου

admin

Μπαρτζώκας: «Άξιζε τη νίκη η Μπαρτσελόνα»

admin