Image default
MEDIA

Μια Νύχτα του Αυγούστου: Αποκλειστικό απόσπασμα από την πρεμιέρα

Πλάνο από την πρεμιέρα στην σειρά μια νύχτα του αυγούστου

Η εμβληματική σειρά ‘Το Νησί’ επιστρέφει στις οθόνες μας! Πρεμιέρα κάνει σήμερα το βράδυ η πολυαναμενόμενη συνέχεια του «Μια νύχτα του Αυγούστου», με το απόσπασμα από το πρώτο επεισόδια να κόβει την ανάσα.

Η νέα δραματική σειρά καταγράφει τον τραγικό απόηχο μιας γυναικοκτονίας και τις αμέτρητες ζωές που σημαδεύτηκαν ως συνέπειά αυτής.

Η ιστορία ξεκινάει με την δολοφονία της Άννας (Ευγενία Δημητροπούλου) από τον σύζυγο της Ανδρέα (Γιάννης Στάνκογλου)ν όταν ο τελευταίος έμαθε ότι η γυναίκα του είχε εραστή τον ξάδελφο του τον οποίο υποδύεται ο Γιώργος Καραμίχος. Το αποκλειστικό απόσπασμα από την σειρά ‘Μια Νύχτα του Αυγούστου’ εστιάζει σε αυτό το ζευγάρι, το οποίο αρχικά φαίνεται πολύ ερωτευμένο μέχρι όμως η Άννα να συνειδητοποιήσει ότι κάτι της λείπει…

Θυμίζουμε ότι η σειρά «Μια νύχτα του Αυγούστου» κάνει πρεμιέρα σήμερα, 2 Οκτωβρίου στις 22:00 στην ΕΡΤ1 και θα έχει διάρκεια 14 επεισοδίων. Την σκηνοθεσία έχει επιμεληθεί η Ζωή Σγουρού ενώ στην σειρά θα πρωταγωνιστεί ένα λαμπερό καστ μεταξύ των οποίων οι Γιάννης Στάνκογλου, Γιώργος Καραμίχος, Μαρία Καβογιάννη και Γιούλικα Σκαφιδά.

Εάν επιθυμείτε να σχολιάσετε το παραπάνω άρθρο ή οτιδήποτε άλλο στο Youfly, επισκεφτείτε τη σελίδα μας στο Facebook. Ή στείλτε μας μήνυμα στο Twitter. Για φωτογραφικό υλικό και ιστορίες, μεταβείτε στο Instagram μας.

Απαγορεύεται η αναδημοσίευση του παρόντος άρθρου, χωρίς αναφορά, με ενεργό σύνδεσμο (link) Youfly.com

The post Μια Νύχτα του Αυγούστου: Αποκλειστικό απόσπασμα από την πρεμιέρα appeared first on Youfly.


Μετάβαση στην Πηγή Youfly.com
Author: Youfly.com Χρήστος Χρήστου

Σχετικές αναρτήσεις

Πώς θα κάνετε αίτηση για δωρεάν ταξίδια στην Ευρώπη

admin

Έγραψε ιστορία ο Λευτέρης Πετρούνιας – Στην κορυφή της Ευρώπης για 7η φορά

admin

Μέμος Μπεγνής: Πρωταγωνιστής στο «Ταμπού» – Ο ρόλος του

admin