ΠΕΡΙΕΡΓΑ

«Μιλάτε σε ιδιοκτήτρια τριών ιπποειδών»: Έξαλλη on air η Ανθή Βούλγαρη με τον δικηγόρο του Αντιδημάρχου που κακοποίησε τον γάιδαρο

Η Ανθή Βούλγαρη δεν μπόρεσε να κρύψει τον εκνευρισμό της με τον δικηγόρο του αντιδημάρχου Ζίτσας, ο οποίος φέρεται να κακοποίησε το γαϊδουράκι.

Όπως έγινε γνωστό, ελεύθερος με περιοριστικούς όρους αφέθηκε ο αντιδήμαρχος και στην εκπομπή «Κοινωνία Ώρα Mega» μίλησε ο Δημήτρης Δήμου, ο δικηγόρος του, ο οποίος δήλωσε ότι ο εντολέας του θα υποστηρίξει πως δεν κατάλαβε ότι έπεσε το ζώο από την καρότσα.

Στην αρχή της κουβέντας, η παρουσιάστρια υπογράμμισε πως το γαϊδουράκι ήταν παράνομα στην καρότσα και αυτό θεωρείται κακοποίηση, με τον δικηγόρο να διαφωνεί, με αποτέλεσμα η δημοσιογράφος να μην κρύψει τον εκνευρισμό της.

Ο έντονος εκνευρισμός της Ανθής Βούλγαρη με τον δικηγόρο του αντιδημάρχου

«Μιλάτε σε μία ιδιοκτήτρια τριών ιπποειδών και ξέρω πολύ καλά τι είναι κακοποίηση. Ξέρω πολύ καλά τους νόμους, όπως κι εσείς τους ξέρετε. Δεν θα μας βγάλετε τρελούς ότι δεν ξέρω τους νόμους», επεσήμανε η Ανθή Βούλγαρη.

Σε ανάλογο ύφος απάντησε ο δικηγόρος στην Ανθή Βούλγαρη

Από την πλευρά του, ο δικηγόρος πέρασε στην αντεπίθεση, σημειώνοντας «θα μου μιλάτε με τον πρέποντα σεβασμό όπως έγω σας. Τη νοημοσύνη υποτιμάει η κοινή γνώμη που λέει ότι ο άνθρωπος αυτός ήθελε να κακοποιήσει ένα ζώο, το πήρε, το έδεσε όπως το έδεσε, το τράβαγε μέσα στον κόσμο να το βλέπουν όλοι. Είναι αυτό λογική; Είναι λογική να αγοράζει το ζώο για τις ανάγκες της επιχείρησής του, να το τραυματίζει και να το κακοποιεί; Είναι λογική να θέλει μετά κατευθείαν από το ατυχές περιστατικό να δώσει τις πρώτες βοήθειες και να έχει στόχο την κακοποίηση;».

Επίσης, ο δικηγόρος τόνισε στην Ανθή Βούλγαρη πως το θέαμα ήταν αποτρόπαιο, ενώ συμπλήρωσε πως ο αντιδήμαρχος κάλεσε κτηνίατρο για συμβουλές ως προς τις πρώτες βοήθειες. «Δεν είπε “δεν φταίω”, είπε ότι “δεν το κατάλαβα”. Δεν είχε στόχο να κακοποιηθεί το ζώο σε κοινή θέα. Δεν το αμφισβητεί κανείς ότι το ζώο σύρθηκε, το θέμα είναι κάτω από ποιες συνθήκες», κατέληξε ο Δημήτρης Δήμου.

The post «Μιλάτε σε ιδιοκτήτρια τριών ιπποειδών»: Έξαλλη on air η Ανθή Βούλγαρη με τον δικηγόρο του Αντιδημάρχου που κακοποίησε τον γάιδαρο appeared first on Fumara.gr.


Μετάβαση στην Πηγή
Author: Δημήτρης Σ

Σχετικές αναρτήσεις

Κράμπες στα πόδια όταν κοιμάστε: Δείτε με ποιες ασθένειες συνδέονται

admin

Αλκοόλ: Η ποσότητα που αυξάνει τον κίνδυνο καρδιοπάθειας

admin

Αέρια: τι σημαίνουν για το έντερο και την υγεία μας

admin