Image default
MEDIA

Μιμή Ντενίση: «Γράφω το 2ο μέρος για τη Σμύρνη μου Αγαπημένη»

Η Μιμή Ντενίση για το δεύτερο μέρος στη Σμύρνη μου Αγαπημένη

Η Μιμή Ντενίση παρευρέθηκε στο πάρτι για την βράβευση Ελλήνων που διέπρεψαν το βράδυ της Πέμπτης και αποκάλυψε ότι η ταινία «Σμύρνη μου Αγαπημένη» θα παιχτεί στη Νέα Υόρκη, αλλά και ότι γράφει το 2ο μέρος.

Η αγαπημένη ηθοποιός τόνισε ότι εκτός από τη φετινή σεζόν, έχουν πολλά πράγματα στο εξωτερικό, ενώ η «Σμύρνη μου Αγαπημένη» θα παιχτεί στο Metropolitan Museum στη Νέα Υόρκη, καθώς και σε άλλα σημαντικά μέρη.

«Αυτή τη στιγμή, γράφω το δεύτερο μέρος, που θα κάνουμε σειρά», συμπλήρωσε η σεναριογράφος. Μάλιστα, εκτός από το 2ο μέρος και την προβολή της ταινίας «Σμύρνη μου Αγαπημένη» στη Νέα Υόρκη, η Μιμή Ντενίση επεσήμανε ότι γράφει και κάτι διαφορετικό πιο σύγχρονο, χωρίς όμως να αποκαλύψει περισσότερα.

Υπενθυμίζουμε ότι το βράδυ της Πέμπτης έκανε και πρεμιέρα στον ANT1 η σειρά «Σμύρνη μου Αγαπημένη», όπου κέρδισε το ενδιαφέρον και στάθηκε επάξια απέναντι στον δύσκολο ανταγωνισμό.

Όσον αφορά την ταινία, έκανε πρεμιέρα τα Χριστούγεννα του 2021 και μαγνήτισε το κοινό. Η ταινία επικεντρώνεται στη μικρασιατική καταστροφή και βασίζεται στο ομώνυμο θεατρικό έργο της Μιμής Ντενίση. Τη σκηνοθεσία έχει αναλάβει ο Γρηγόρης Καραντινάκης και πρωταγωνιστεί ένα μοναδικό all-star καστ.

Οι ηθοποιοί κι η Μιμή Ντενίση στο σμύρνη μου αγαπημένη

Δείτε επίσης: 

Εάν επιθυμείτε να σχολιάσετε το παραπάνω άρθρο ή οτιδήποτε άλλο στο Youfly, επισκεφτείτε τη σελίδα μας στο Facebook. Ή στείλτε μας μήνυμα στο Twitter. Για φωτογραφικό υλικό και ιστορίες, μεταβείτε στο Instagram μας.

Απαγορεύεται η αναδημοσίευση του παρόντος άρθρου, χωρίς αναφορά, με ενεργό σύνδεσμο (link) Youfly.com

The post Μιμή Ντενίση: «Γράφω το 2ο μέρος για τη Σμύρνη μου Αγαπημένη» appeared first on Youfly.


Μετάβαση στην Πηγή Youfly.com
Author: Youfly.com Ζωή Καραθανάση

Σχετικές αναρτήσεις

Η Γη της Ελιάς: Ξεφτιλίζεται όλη η οικογένεια

admin

Το Προξενιό της Ιουλίας: Ο Γιωργίκης δείχνει το σκληρό του πρόσωπο

admin

Μαρούσι: Πυροβολισμοί έξω από νυχτερινό κέντρο – Ένας νεκρός κι ένας τραυματίας

admin
Translate »
×