Image default
ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ

Μουράτος: «Θέλουμε να παίξουμε ωραίο μπάσκετ και να συνδυαστεί με μια νίκη μπροστά στο κοινό μας»

 

Ο γκαρντ του Προμηθέα Πατρών μίλησε για το αυριανό (24/02, 19:00) παιχνίδι της “γαλανόλευκης” κόντρα στη Σερβία και τόνισε πως σκοπός είναι να παίξει η Εθνική ομάδα ωραίο μπάσκετ στο σύνολο. 

Η Εθνική Ανδρών αντιμετωπίζει αύριο (24/02, 19:00) τη Σερβία στο κλειστό των Άνω Λιοσίων και ο Βασίλης Μουράτος μίλησε για το εν λόγω ματς, υποστηρίζοντας πως παρά την πρόκριση της “γαλανόλευκης” στην τελική φάση του Παγκοσμίου Κυπέλλου, πρέπει να παίξει ωραίο μπάσκετ. //

Αναλυτικά όσα δήλωσε ο Βασίλης Μουράτος:

«Δεν θεωρώ ότι τίθεται θέμα να είμαστε πιο χαλαροί επειδή έχουμε προκριθεί. Κάθε φορά που είμαστε εδώ, δίνουμε τον καλύτερό μας εαυτό και όποιοι αγωνιστούν την Παρασκευή θα δώσουν τον καλύτερο εαυτό τους. Ο κόσμος έχει στηρίξει πολύ την Εθνική ομάδα, το έχω βιώσει σε όλη τη διαδικασία των παραθύρων, καθώς όπου παίζαμε τα γήπεδα ήταν κατάμεστα. Η βοήθειά τους είναι πάρα πολύ σημαντική. Η διαδικασία των παραθύρων συνδυάζεται με την ανάδειξη και νέων προσώπων στην Εθνική ομάδα και η στήριξη του κόσμου είναι αναγκαία. Μακάρι την Παρασκευή να παίξουμε ωραίο μπάσκετ και να συνδυαστεί με μια νίκη μπροστά στο κοινό μας».


Μετάβαση στην Πηγή
Author: ERTNEWS SPORTΑίθουσα Σύνταξης

Σχετικές αναρτήσεις

«Θρύλος» ο Αλέξης Κούγιας για το… τριφύλλι!

admin

Αστέρας και ΟΦΗ πήραν αυτό που ήθελαν χωρίς ιδιαίτερο κόπο, 1-1 στην Τρίπολη

admin

Κράτησε το αήττητό της η πρωταθλήτρια Λεβερκούζεν

admin
Translate »
×