Image default
ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ

Μπέος: «Εμένα με ενδιαφέρει η πόλη μου και όχι ο τελικός» (video)

 

Ο δήμαρχος Βόλου μίλησε στην ΕΡΤ και αποκάλυψε την πρόταση που έκανε για να γίνει ο τελικός του Κυπέλλου Ελλάδας στον Βόλο, ενώ αποκάλυψε ότι εντός της ημέρας θα έχει ραντεβού με τον πρόεδρο της ΕΠΟ, Τάκη Μπαλτάκο, προκειμένου να βρεθεί η… χρυσή τομή.

Ο τελικός του Κυπέλλου Ελλάδας ψάχνει, εκ νέου, έδρα, αφού η εισήγηση της Αστυνομίας της Κύπρου για διεξαγωγή της αναμέτρησης στο ΓΣΠ της Λευκωσίας ήταν αρνητική. Από την πλευρά της η ΕΠΟ επιθυμεί ο αγώνας να γίνει στο Πανθεσσαλικό Στάδιο και γι’ αυτό το λόγο θα υπάρξει συζήτηση με τον δήμαρχο της πόλης, Αχιλλέα Μπέο, προκειμένου να βρεθεί η… χρυσή τομή.




 

Μάλιστα, ο κ. Μπέος με δηλώσεις του στην ΕΡΤ αποκάλυψε πως θα έχει ραντεβού με τον πρόεδρο της Ελληνικής Ποδοσφαιρικής Ομοσπονδίας, Τάκη Μπαλτάκο, εντός της ημέρας, ενώ έκανε γνωστή την πρόταση που έχει καταθέσει προκειμένου να γίνει δίχως προβλήματα ο τελικός στην  πρωτεύουσα του Νομού Μαγνησίας.

Αναλυτικά όσα δήλωσε ο Αχιλλέας Μπέος:

«Πρέπει όλοι να καταλάβουμε πως οι ποδοσφαιρικοί αγώνες είναι μία γιορτή. Η ΕΠΟ δεν έχει τον πρώτο λόγο σε αυτό το κομμάτι όσο οι ομάδες. Εγώ έκανα μία πρόταση. Καταρχάς είναι ντροπή που η Κύπρος δεν δέχεται μία γιορτή. Φανταστείτε πόσο φοβούνται οι άνθρωποι. Εγώ ξεκαθάρισα πως δεν θα δεχτώ να κάνουν επεισόδια και να σπάσουν την πόλη μου. Δηλαδή, να δώσουν ραντεβού θανάτου οι ανεγκέφαλοι των δύο ομάδων. Δεν είναι όλοι φίλαθλοι, υπάρχει μία μερίδα σκληροπυρηνικών που τους αρέσει η βία και οι ακραίες καταστάσεις.

Ο Βόλος είναι μία φιλόξενη πόλη που δέχεται πολίτες από όλο τον κόσμο και όλη την Ελλάδα με σκοπό να χαρούν. Ως εκ τούτου, είχα κάνει μία πρόταση. Να μπουν 5.000 με 10.000 παιδάκια από τα σχολεία για να χαρούν μία γιορτή, χωρίς να εμπλακούν σε καταστάσεις βίας. Κι από εκεί και πέρα, η κάθε ομάδα με καταστάσεις, ονοματεπώνυμο, ΑΜΚΑ και με δική τους ευθύνη να πάρουν έως 1.000 εισιτήρια, αλλά με μεγάλο κόστος. Δηλαδή κάθε εισιτήριο να κοστίζει 70, 80 ή 100 ευρώ.

Κάτω απ’ αυτές τις συνθήκες έκανα μία συζήτηση και με τον Αστυνομικό διευθυντή διότι εμένα με ενδιαφέρει η πόλη μου. Εγώ θα το χαρώ ως ουδέτερος παρατηρητής. Μόνο με αυτές τις προϋποθέσεις που ανέφερα θα δεχτώ να γίνει ο τελικός στον Βόλο. Λίγο πριν βγούμε στον αέρα μού τηλεφώνησε ο κ. Μπαλτάκος και δώσαμε ραντεβού σε τρεις ώρες προκειμένου να δούμε με ποιες προϋποθέσεις μπορούμε διασφαλίσουμε από τη δική μας πλευρά την ομαλή διεξαγωγή του τελικού, δίχως προβλήματα την όμορφη πόλη του Βόλου. Κι από εκεί και πέρα, η ΕΠΟ, η ΑΕΚ και ο ΠΑΟΚ να αναλάβουν τις ευθύνες που τους αναλογούν».//


Μετάβαση στην Πηγή
Author: ERTNEWS SPORTΑίθουσα Σύνταξης

Σχετικές αναρτήσεις

Αυτή είναι η απίθανη ιστορία του Βραζιλιάνου που απέκλεισε τον Στέφανο Τσιτσιπά στη Μαδρίτη

admin

Η Λέστερ επέστρεψε

admin

Ελεύθερος ο 16χρονος αδελφός του 18χρονου που έχει προφυλακιστεί για τη δολοφονία του Γ. Λυγγερίδη

admin