Image default
ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ

Μόντριτς: «Θέλω να παραμείνω στη Ρεάλ επειδή το αξίζω, όχι χαριστικά»

 

Ο Κροάτης μέσος, σε δηλώσεις του, αναφέρθηκε στο μέλλον του, καθώς κρίνεται αμφίβολη η παραμονή του στους Μαδριλένους και ο ίδιος θέλησε να εκφράσει για ακόμη μία φορά τη θέληση να παραμείνει στο “Σαντιάγκο Μπερναμπέου”.

Το συμβόλαιο του Λούκα Μόντριτς εκπνέει με τη Ρεάλ Μαδρίτης το ερχόμενο καλοκαίρι, ωστόσο οι δύο πλευρές δεν έχουν έρθει ακόμη σε συμφωνία για την επέκταση της συνεργασίας τους. Έως τώρα, το μέλλον του 37χρονου Κροάτη μοιάζει αμφίβολο, ωστόσο η επιθυμία του ίδιου είναι να παραμείνει κάτοικος Μαδρίτης.

Αναλυτικά οι δηλώσεις του σχετικά με το μέλλον του:

«Δεν έχουμε μιλήσει ακόμα για ανανέωση του συμβολαίου μου. Όπως είχε συμβεί και πέρσι. Είμαι πολύ ήρεμος. Είναι βαρετό, γιατί κάθε φορά που με ρωτάτε, η απάντησή μου είναι η ίδια. Αισθάνομαι καλά εδώ και θέλω να παραμείνω στη Ρεάλ Μαδρίτης. Αλλά πρώτα πρέπει να μιλήσουμε με τον σύλλογο, να δούμε τι πιστεύουν και εκείνοι. Θέλω να συνεχίσω εδώ επειδή το αξίζω και όχι χαριστικά. Δεν μου έχουν χαρίσει ποτέ τίποτα στη ζωή μου και δεν θέλω να αλλάξει αυτό τώρα».

«Ανεξάρτητα του τι θα συμβεί, τίποτα δεν μπορεί να αλλάξει την καλή σχέση που έχω με τη Ρεάλ. Θα παραμείνει ο αγαπημένος μου σύλλογος. όπως συνέβη και πέρσι, δεν βιαζόμαστε. Είμαστε ακόμα στο μέσο της σεζόν. Υπάρχουν πολλές προκλήσεις μπροστά μας και είμαι συγκεντρωμένος στο να πετύχουμε τους στόχους μας. Θα δούμε τι θα συμβεί».//


Μετάβαση στην Πηγή
Author: ERTNEWS SPORTΑίθουσα Σύνταξης

Σχετικές αναρτήσεις

Προπονητής της χρονιάς στο BCL ο Σπανούλης

admin

Ιταλία (34η Αγωνιστική): Ντέρμπι για την δεύτερη θέση στο Τορίνο

admin

Πρωταθλητής Ευρώπης ο Μιχαλεντζάκης

admin