Image default
ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ

Νίκη, αντίδραση και ηρεμία ψάχνει ο Παναθηναϊκός κόντρα στην Βίρτους

 

Το “τριφύλλι” αντιμετωπίζει την Μπολόνια (23/11, 21:00) στο κλειστό του ΟΑΚΑ για την 9η αγωνιστική της Euroleague, με το θετικό αποτέλεσμα να είναι… αυτοσκοπός για τους “πράσινους”. 

Το πρώτο από τα δύο παιχνίδια που έχει να δώσει ο Παναθηναϊκός στην “διαβολοβδομάδα” διεξάγεται σήμερα (21:00) στο κλειστό του ΟΑΚΑ κόντρα στην Βίρτους Μπολόνια. Το “τριφύλλι” καλείται να επιστρέψει στα θετικά αποτελέσματα, μετά την βαριά ήττα από την Φενέρμπαχτσε στην Τουρκία, για να φύγει από την τελευταία θέση της βαθμολογίας.

Για την ομάδα του Ντέγιαν Ράντονιτς, εκτός θα μείνει ο Μάριους Γκριγκόνις λόγω οσφυαλγίας που τον ταλαιπωρεί από τον αγώνα στην Τουρκία. Όσον αφορά για τον Παναγιώτη Καλαϊτζάκη, η συμμετοχή του θα αποφασιστεί την τελευταία στιγμή.

Ο Σέρτζιο Σκαριόλο δεν θα μπορεί να υπολογίζει στις υπηρεσίες του Τόκο Σενγκέλια που δεν έχει ξεπεράσει τον τραυματισμό του, λίγες πιθανότητες για παρουσία στο παρκέ έχει και ο Σέμι Οτζελέγιε, την ώρα που ο Ίφε Λούντμπεργκ αναμένεται να επιστρέψει στη δράση μετά την ίωση που τον ταλαιπώρησε.

Η διαιτητική τριάδα θα απαρτίζεται από τους Ματέι Μπολτάουζερ (Σλοβενία), Μπέντζαμιν Χιμένεθ (Ισπανία) και Ράιν Πεεράντι (Εσθονία).//


Μετάβαση στην Πηγή
Author: ERTNEWS SPORTΑίθουσα Σύνταξης

Σχετικές αναρτήσεις

Με Πασχαλάκη η ενδεκάδα του Ολυμπιακού κόντρα στη Λαμία

admin

Δευτεραθλητής Ευρώπης ο Ντούσκος (video)

admin

Η απονομή του αργυρού μεταλλίου στις Μπούρμπου-Αναστασιάδου (video)

admin
Translate »
×