Image default
ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ

Νίκλας: «Η καρδιά του πρωταθλητή μίλησε για άλλη μία φορά»

 

Ο τεχνικός του Ολυμπιακού, έκανε το σχόλιο του για την κατάκτηση του πρωταθλήματος από τον Ολυμπιακό και υποστήριξε πως είναι χαρούμενος αφού η ομάδα του κατάφερε να αλλάξει πράγματα, μένοντας στο πλάνο της όλη τη χρονιά. 

Αναλυτικά όσα είπε ο προπονητής του Ολυμπιακού:

«Σίγουρα, το μυαλό μας μετά τη νίκη στην έδρα του Παναθηναϊκού χαλάρωσε, ενδεχομένως να πιστεύαμε ότι έχουμε κερδίσει. Είχα πει, ότι ο Παναθηναϊκός θα έρθει να παλέψει στο 100%. Δεν μπήκαμε όπως έπρεπε, είχε εκπληκτική ευστοχία ο Παναθηναϊκός, τα έβαλε όλα στο πρώτο ημίχρονο. 

Αυτό που δουλεύουμε τόσο καιρό, είναι ο χαρακτήρας μας, η προσωπικότητα μας, ξέραμε ότι είμαστε καλύτεροι. Όσο κι αν κέρδιζε ο Παναθηναϊκός, ξέραμε ότι θα το γυρίσουμε, το πιστεύαμε, ξέραμε ότι θα δημιουργήσουμε πάλι πρόβλημα στο μυαλό τους, ξέραμε ότι θα τα χάσουν, γιατί στο μυαλό τους έχουν ότι δεν παίζει η Ριντ και όχι τι μπορούν να κάνουν. Εμείς δεν παραπονεθήκαμε ποτέ για την απουσία της Σταμάτη, για την Στραουτμάνε.

Αυτός είναι ο αθλητισμός, πρέπει να κοιτάς μπροστά. Ακόμα και να χάναμε σήμερα, είμαι πολύ περήφανος για την προσπάθεια που έκαναν τα κορίτσια, γιατί έμειναν στο πλάνο, αλλάξαμε πράγματα, παλέψαμε και στο τέλος η καρδιά του πρωταθλητή μίλησε για άλλη μια φορά».//


Μετάβαση στην Πηγή
Author: ERTNEWS SPORTΑίθουσα Σύνταξης

Σχετικές αναρτήσεις

Η Γουέστ Χαμ “έσβησε” τις ελπίδες της Λίβερπουλ για το πρωτάθλημα

admin

Συνεχίζονται οι απολογίες | Προφυλακιστέος ένας 31χρονος εκ των ηγετικών στελεχών | Τρεις αφέθηκαν ελεύθεροι (video)

admin

Πήρε το εισιτήριο για Βελιγράδι η Δρασίδου

admin