Image default
ΠΕΡΙΕΡΓΑ

Νίκος Κοκλώνης: Οι άγνωστοι γονείς, η ομοιότητα με τον πατέρα του, τα 3 αδέρφια και οι δουλειές που κάνουν

Ο Νίκος Κοκλώνης έχει ιδιαίτερη αδυναμία στην οικογένειά του και ιδιαίτερα στον πατέρα του, με τον οποίο έχει απίστευτη ομοιότητα.

Ο πατέρας του Νίκου Κοκλώνη είναι η αδυναμία του

Ο πατέρας του παρουσιαστή ονομάζεται Δημήτριος, μεγάλωσε και μένει μόνιμα στον Πειραιά, είναι παντρεμένος με την Έρη Κοκλώνη και έχουν ακόμη τρία παιδιά, τον Άγγελο που είναι μάγειρας, την Ελένη που έχει εστιατόριο στη Νέα Υόρκη και την Κωνσταντίνα η οποία ασχολείται με τα οικιακά, ενώ ο λογαριασμός του στο Facebook είναι Dimitrios Koklonis.

Η Ελένη έχει δύο κόρες, την Έρση και τη Γεωργιάνθη Μητρούσια.

Όπως έχει υπογραμμίσει ο παρουσιαστής στο παρελθόν «μεγάλωσα στην Πειραϊκή, αγαπώ πολύ τον Πειραιά. Είμαστε 4 αδέρφια, έχω δύο αδερφές και έναν αδερφό και εγώ είμαι ο μικρότερος. Ο μεγάλος μου αδερφός με περνάει 14 χρόνια, δεν ασχολούνται με τον χώρο. Οι γονείς μου είναι πλέον συνταξιούχοι, και το μόνο που σκέφτονται είναι τι θα μαγειρέψουν. Υπήρχαν μέρες που πάλευαν να μαζέψουν χρήματα για να πληρώσουμε το ενοίκιο, το ηλεκτρικό, οπότε όταν ήρθαν τα άσχημα και στη δική μου ζωή, επιβίωσα. Δεν μου έλειπαν τα λεφτά γιατί είχα μάθει να ζω χωρίς αυτά».

Ο Νίκος Κοκλώνης μοιάζει απίστευτα με τον πατέρα του

The post Νίκος Κοκλώνης: Οι άγνωστοι γονείς, η ομοιότητα με τον πατέρα του, τα 3 αδέρφια και οι δουλειές που κάνουν appeared first on Fumara.gr.


Μετάβαση στην Πηγή
Author: Δημήτρης Σ

Σχετικές αναρτήσεις

Υπάρχει ακόμη ανθρωπιά εκεί έξω: Λεβέντης αγρότης από την Καστοριά χάρισε 25 τόνους πατάτας σε άπορες οικογένειες

admin

Ήπιε μια γουλιά και κατέρρευσε: 21χρονη πήρε καφέ από το αεροδρόμιο και βρέθηκε στην εντατική

admin

Έξαλλοι οι τηλεθεατές: Οριστικό τέλος στον «Ιησού από τη Ναζαρέτ», Πρώτο Πάσχα που συμβαίνει αυτό στη χώρα μας

admin
Translate »
×