Image default
ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ

Να πει γλυκό “αντίο” στο… ευρωπαϊκό ΟΑΚΑ για φέτος

 

Με την Άλμπα κοντράρεται απόψε (7/4, 21:00, ΕΡΑ ΣΠΟΡ) ο Παναθηναϊκός, στο πλαίσιο της 33ης αγωνιστικής της Euroleague, με τους “πράσινους” να θέλουν να κλείσουν με νίκη την τελευταία εντός έδρας αναμέτρηση της φετινής διοργάνωσης.

Ο Παναθηναϊκός λέει… αντίο στο ευρωπαϊκό ΟΑΚΑ για φέτος, υποδεχόμενος την Άλμπα Βερολίνου (7/4, 21:00, ΕΡΑ ΣΠΟΡ) στο πλαίσιο της 33ης αγωνιστικής της Euroleague.

Ένα παιχνίδι χωρίς βαθμολογικό ενδιαφέρον, με το “τριφύλλι” να θέλει να κλείσει με νίκη την τελευταία εντός έδρας αναμέτρηση της φετινής διοργάνωσης κόντρα σε μία ομάδα που έχει κάνει πολλές… ζημιές.

Στο αγωνιστικό κομμάτι, η προετοιμασία των “πρασίνων” ολοκληρώθηκε χωρίς απρόοπτα, ενώ συμμετείχε κανονικά ο Ματ Τόμας. Μέρος του προγράμματος μάλιστα ακολούθησαν και οι Ματέους Πονίτκα και Νέιτ Γουόλτερς. Ωστόσο, θα πρέπει να τονιστεί πως η συμμετοχή των δύο τελευταίων στην αναμέτρηση με τη γερμανική ομάδα, είναι εξαιρετικά αμφίβολη.

Από την άλλη, οι Γερμανοί, που βρίσκονται στο 9-23 και στην 17η θέση (δύο πίσω από τον Παναθηναϊκό), έρχονται στο ΟΑΚΑ για να κάνουν δύσκολη τη ζωή της ομάδας του Χρήστου Σερέλη. Μάλιστα, οι Βερολινέζοι τη φετινή σεζόν έχουν πάρει σπουδαία αποτελέσματα, ενώ ήταν ανταγωνιστικοί στα περισσότερα παιχνίδια με τους… ισχυρούς της διοργάνωσης.

Αναλυτικά το πρόγραμμα της βραδιάς:

21:00 Παναθηναϊκός – Άλμπα Βερολίνου
21:30 Αρμάνι Μιλάνο – Μπαρτσελόνα
22:00 Μονακό – Παρτίζαν


Μετάβαση στην Πηγή
Author: ERTNEWS SPORTΑίθουσα Σύνταξης

Σχετικές αναρτήσεις

Πήραν βαθμό στο Dall’Ara οι “φριουλάνι”

admin

«Ζωντανή» για την παραμονή η Κλερμόν

admin

“Αφεντικό” του Λονδίνου η Άρσεναλ

admin
Translate »
×