Image default
ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ

Ντάνου: «Δικαίωση η πρόκρισή μας»

 

Η πρώτη σκόρερ στη νίκη του Αμύντα με 78-64 επί του ΚΑΟ Μελισσίων, φιλοξενήθηκε στο Web Radio της ΕΟΚ και κλήθηκε να μιλήσει για τις εμφανίσεις της, για τον κόσμο που γέμισε το γήπεδο, αλλά και για το αν έπαιξε ρόλο η κούραση του ΚΑΟΜ από τα προημιτελικά.

Αναλυτικά όσα είπε η Λία Ντάνου:

Για τις εμφανίσεις της στα δύο ματς της σειράς με τον ΚΑΟΜ: «Παιχνίδι με παιχνίδι είναι διαφορετικό, πας καθαρά με το τι σου δίνει κάθε ματς. Είναι σημαντικό ότι μπορούμε ν’ ανταπεξέλθουμε σε όλες τις συνθήκες. Στο 1ο ματς οι άμυνες ήταν λίγο διαφορετικές, εμένα με είχαν κλείσει λίγο περισσότερο, το περιμέναμε και μοιράστηκαν οι μπάλες. Τα κορίτσια ήταν όλα εξαιρετικά, έκαναν τρομερή δουλειά. Ήμασταν έτοιμες πνευματικά κυρίως στο 1ο ματς, γι’ αυτό ήμασταν και πιο άνετες στο γύρισμα της μπάλας. Στο 2ο παιχνίδι θεωρώ ότι απλά άλλαξαν οι άμυνες και βρέθηκε λίγο παραπάνω χώρος για ‘μένα. Πήρα την ψυχολογία και μέσω του ρυθμού που βρήκα μπήκαν και κάποιοι πόντοι παραπάνω».

Για τον κόσμο που γέμισε το γήπεδο: «Εμένα λίγο με αγχώνει αυτό για να είμαι ειλικρινής, δεν τον μπορώ τον πολύ κόσμο. Αλλά η ατμόσφαιρα στο 2ο ματς ήταν φανταστική, εξαιρετική. Θυμάμαι χαρακτηριστικά κάποια στιγμή που βάζει ένα τρίποντο η αρχηγός μας η Αθανασούλια και ένιωσα όλη την κερκίδα πίσω μου να ‘χει σηκωθεί, τις κόρνες, τις φωνές, τα χειροκροτήματα. Πρώτη φορά το βίωσα αυτό μες στην «Πυρκάλ». Πραγματικά ήταν ανατριχιαστικό και συγκινητικό. Όντως ο κόσμος γίνεται ο 6ος παίκτης όταν έρχεται στο γήπεδο. Όταν έβγαινα προς τα έξω ένιωσα μια δικαίωση, γιατί μάς αξίζει αυτό το αποτέλεσμα και έχουμε δουλέψει πολύ σαν σύνολο».

Για το αν έπαιξε ρόλο η κούραση του ΚΑΟΜ απ’ τα προημιτελικά: «Τα Μελίσσια έκαναν φοβερή ανατροπή και γενικότερα η πορεία τους μέχρι τώρα έδειξε ότι έτσι δουλεύουν, είναι ομάδα, έχουν ένα καλό σύνολο και μάς έδειξαν ότι κάνουν και εκπλήξεις. Απ’ τη μία, θεωρώ ότι μάς ευνόησε το γεγονός ότι είχαν κάποια ματς back-to-back μέσα σε δύο βδομάδες, τα οποία τις «φόρτωσαν» με κούραση, αλλά, απ’ την άλλη, το ότι κάτσαμε εμείς δύο βδομάδες off δεν ήταν και ό,τι καλύτερο. Μετά το 1ο ματς με τα Μελίσσια σωματικά ήμασταν πολύ χειρότερα απ’ ό,τι σήμερα που βρήκαμε λίγο ρυθμό μετά τα δύο ματς. Σ’ αυτές τις περιπτώσεις, όταν πρόκειται για ημιτελικούς δεν υπολογίζεις πολλά πράγματα. Καλή η τακτική και το μπασκετικό κομμάτι, αλλά κερδίζει ποιος το θέλει περισσότερο και ποιος είναι πιο έτοιμος πνευματικά».//


Μετάβαση στην Πηγή
Author: ERTNEWS SPORTΑίθουσα Σύνταξης

Σχετικές αναρτήσεις

Δολοφονία Λυγγερίδη: Προφυλακίστηκε ο μάνατζερ γνωστού τράπερ | Φέρεται ως αρχηγικό στέλεχος (video)

admin

Eλληνική Ολυμπιακή Επιτροπή, Ερασιτεχνική ΑΕΚ και ΠΣΑΤ για τον χαμό του Στράτου Σεφτελή

admin

Βρούτσης: «Καμία ανοχή σε αθλητικές παραβατικές συμπεριφορές» (video)

admin
Translate »
×