Image default
ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Ν. Ηλιόπουλος: Το καθεστώς Μητσοτάκη φτιάχνει μια παρασιτική και όχι παραγωγική χώρα – Μόνο από την 13η σύνταξη έκοψε 4 δισ. και τώρα δίνει προεκλογικά 300 εκ.

Συνέντευξη του υπεύθυνου στρατηγικής επικοινωνίας του ΣΥΡΙΖΑ-Προοδευτική Συμμαχία στο Kontra Channel (Αναστασία Γιάμαλη)
«Κεντρικό δίλημμα για την επόμενη μέρα της χώρας είναι αν θα είμαστε μία χώρα παραγωγική ή μία χώρα παρασιτική. Γιατί αυτό που χτίζει το καθεστώς Μητσοτάκη είναι ένα βαθιά παρασιτικό πλαίσιο, μέσα στο οποίο εντάσσονται οι παρακολουθήσεις, αλλά και η διασπάθιση του δημόσιου χρήματος την ώρα που οι πολίτες μετρούν και το τελευταίο ευρώ», τόνισε ο υπεύθυνος στρατηγικής επικοινωνίας του ΣΥΡΙΖΑ-Προοδευτική Συμμαχία, Νάσος Ηλιόπουλος, σε συνέντευξή του το βράδυ της Τετάρτης στο Kontra Channel.
«Επί κυβέρνησης ΝΔ έχουμε ρεκόρ απευθείας αναθέσεων. Καμία άλλη κυβέρνηση δεν έχει κάνει 8,5 δισ. …


Μετάβαση στην Πηγή
Author:

Σχετικές αναρτήσεις

Σ. Φάμελλος: Η Κυβέρνηση υποβαθμίζει τη Δικαιοσύνη και προσβάλλει την κοινωνία.

admin

Βουλευτές ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ: Τραγικά ανεπαρκής η διασύνδεση των Κυκλάδων και των Δωδεκανήσων με τον Πειραιά και τις πρωτεύουσες αυτών

admin

Θεοδώρα Τζάκρη: Άνω- κάτω οι τοπικές κοινωνίες από το νέο διχαστικό δικαστικό χάρτη της χώρας-Με κομματικά κριτήρια η κατάργηση των δικαστικών δομών στη χώρα

admin
Translate »