Image default
ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ

Ξέσπασε και έκανε άλμα… σωτηρίας η Πάλας!

 

Η Κρίσταλ Πάλας επικράτησε 5:1 της Λιντς με ανατροπή και σκαρφάλωσε στη 12η θέση, της βαθμολογίας στο +6 από τη ζώνη του υποβιβασμού.

Η Λιντς μπήκε καλύτερα και κατάφερε μάλιστα ανοίξει πρώτη το σκορ στο 21ο λεπτό. Ο Άαρονσον εκτέλεσε το κόρνερ, ο Μπάμφορντ βρήκε με το κεφάλι με τη μπάλα να χτυπά στο δοκάρι και στη συνέχεια να καταλήγει στα δίχτυα. Ο Σλουπ απάντησε στο 25ο λεπτό, με τη μπάλα να βρίσκει στο δεξί δοκάρι και να βγαίνει έξω. Στην εκπνοή του πρώτου μέρους, οι “αετοί” έφτασαν στην ισοφάριση, με τον Γκουέι να τροφοδοτείται από τον Γκανέζο και να στέλνει τη μπάλα στα δίχτυα.

Στο δεύτερο μέρος η Πάλας ήταν καταιγιστική. Οι παίκτης μπήκαν δαιμονισμένοι στον αγωνιστικό χώρο και μετουσίωσαν τις 4 από τις 5 ευκαιρίες τους σε τέρμα. Στο 53ο λεπό ο Αγιού από κοντινή απόσταση με άπιαστη κεφαλιά έκανε το 2:1, δύο λεπτά αργότερα ο Έζε νίκησε τον Μεσλιέ και έκανε το 3:1. Στο 69ο λεπτό, ο Έντουαρντ με σουτ από κοντά έκανε το 4:1, ενώ στο 77ο λεπτό ο Αγιού έδωσε διαστάσεις θριάμβου στη νίκη της ομάδας του, “υπογράφοντας” το 5:1.

Έτσι, η Κρίσταλ Πάλας έκανε άλμα… σωτηρίας, σκαρφαλώνοντας στην 12η θέση με 33 βαθμούς, ενώ η Λιντς, παρέμεινε στη 16η θέση και θα χρειαστεί να παλέψει για να απομακρυνθεί κι άλλο από την επικίνδυνη ζώνη.

Αναλυτικά το πρόγραμμα και τα αποτελέσματα της 30ης αγωνιστικής:

Σάββατο 8 Απριλίου

Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ – Έβερτον 2:0
Άστον Βίλα – Νότιγχαμ Φόρεστ 2:0
Γουλβς – Τσέλσι 1:0
Λέστερ – Μπόρνμουθ 0:1
Μπρέντφορντ – Νιουκάστλ 1:2
Τότεναμ – Μπράιτον 2:1
Φούλαμ – Γουέστ Χαμ 0:1
Σαουθάμπτον – Μάντσεστερ Σίτι 1:4

Κυριακή 9 Απριλίου

Λιντς Γιουνάιτεντ – Κρίσταλ Πάλας 1:5
18:30 Λίβερπουλ – Άρσεναλ


Μετάβαση στην Πηγή
Author: ERTNEWS SPORTΑίθουσα Σύνταξης

Σχετικές αναρτήσεις

Tο ertsports συμμετέχει στην 24ωρη απεργία

admin

Πέφτουν… κορμιά στην Τουρκία | Έτοιμη για “sweep” η Ρεάλ

admin

Τα συναισθήματα και ο κυνισμός των τελικών

admin
Translate »