Image default
ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ

Οικονόμου: «Δεν ισχύουν σε καμία περίπτωση όσα είπε ο κ. Βρέτζος»

 

Ο κυβερνητικός εκπρόσωπος, κατά την ενημέρωση των πολιτικών συντακτών τη Δευτέρα (7/11), κλήθηκε να πάρει θέση και να απαντήσει σε όσα είπε το μέλος του Διοικητικού Συμβουλίου του Ολυμπιακού.

Ο Γιάννης Οικονόμου, απάντησε στον Γιάννη Βρέτζο τη Δευτέρα (7/11), κατά την ενημέρωση των πολιτικών συντακτών. Ο κυβερνητικός εκπρόσωπος, ανέφερε πως δεν ισχύοτν σε καμία περίπτωση όσα είπε το μέλος του διοικητικού συμβουλίου του Ολυμπιακού, ενώ όπως τόνισε χαρακτηριστικά: “Δεν μπορώ να καταλάβω πως κάποιος με την ποδοσφαιρική ιδιότητα μπορεί να κάνει τέτοιες εκτιμήσεις χωρίς κανένα στοιχείο”.

Αναλυτικά όσα δήλωσε ο Γιάννης Βρέτζος στην Cosmote TV την Κυριακή (6/11):

«Αυτό που είναι ξεκάθαρο σήμερα και αναδείχθηκε είναι ότι το ελληνικό ποδόσφαιρο διοικείται από ένα φασιστικό παρακράτος που διέπεται από παρανομία και οργανωμένο έγκλημα. Αυτό βέβαια είναι λογικό όταν στα τελευταία τρία χρόνια λειτούργησε μέσα στην Κυβέρνηση ένα καθεστώς παρανομίας στο Μέγαρο Μαξίμου με επικεφαλής τον Γρηγόρη Δημητριάδη και άλλα λαθραία και παράνομα στοιχεία.

Η ανοχή μας σε αυτή την ανομία τελείωσε. Η προσωπική μου πρόταση είναι ο Ολυμπιακός να αποχωρήσει από το πρωτάθλημα και να διεκδικήσει στα δικαστήρια την κάθαρση του ελληνικού ποδοσφαίρου».


Μετάβαση στην Πηγή
Author: ERTNEWS SPORTΑίθουσα Σύνταξης

Σχετικές αναρτήσεις

Δημοπρατείται το ιστορικό κράνος του Λάουντα (+video)

admin

Πάσχα με Formula 1 σε ANT1+ και ANT1

admin

Και επίσημα αποχώρηση Adrian Newey από Red Bull

admin
Translate »