Image default
ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ

Ούτε τώρα ξεκόλλησαν από την τελευταία θέση οι “αλεπούδες”

 

Σε ένα παιχνίδι χωρίς μεγάλες ευκαιρίες, Λέστερ και Κρίσταλ Πάλας αναδείχθηκαν ισόπαλες με 0-0, σε ένα αποτέλεσμα που δεν ευνόησε καμία από τις δύο ομάδες.

Στο παιχνίδι που άνοιξε την αγωνιστική δράση της ημέρας για την 11η αγωνιστική της Premier League, η Λέστερ υποδέχθηκε την Κρίσταλ Πάλας στο ‘King Power Stadium” με στόχο να ξεκολλήσει από τον πάτο της βαθμολογίας ενώ οι “αετοί” επιθυμούν να χτίσουν ένα σερί έπειτα την επικράτηση τους την προηγούμενη εβδομάδα επί της Λίντς. Δεν τα κατάφεραν ωστόσο καθώς έμειναν στο 0-0 σε ένα παιχνίδι χωρίς ευκαιρίες.

Ο αγώνας:

Οι γηπεδούχοι απείλησαν πρώτοι στο 5ο λεπτό έπειτα από ένα φάουλ που εκτέλεσε ο Μάντισον και κατέληξε στην αγκαλιά του Γκουαίτα. Στο 22′ ο Ντάκα έκανε ένα ωραίο σουτ αλλά ο Γκουαίτα ήταν και πάλι σε ετοιμότητα και έδιωξε σε κόρνερ. Στο 31′ η πρώτη καλή για την Πάλας, με τον Γκεχί να αστοχεί από πλεονεκτική θέση.

Στην επανάληψη ο ρυθμός ήταν πολύ υποτονικός χωρίς φάσεις για καμία από τις δυο ομάδες, με τον Τζέιμς Μάντισον να είναι ο πιο κινητικός παίκτης του γηπέδου. Στο 59′ ο Άγγλος εξτρέμ απείλησε με ένα σουτ που έφυγε λίγο πιο πέρα από το αριστερό κάθετο δοκάρι. Ο Έντουαρντ έχασε μια ευκαιρία στο 64′ με τον Γουάρντ να λέει “όχι”. Η Λέστερ είχε την πρωτοβουλία των κινήσεων στα τελευταία λεπτά χωρίς ωστόσο να καταφέρει να βρεί δίχτυα.

Κίτρινες:  81′ Βάρντι, 90+5′ Μάντισον/11′ Άντερσεν, 45+1′ Ντουκουρέ

Λέστερ (Μπρέντραν Ρότζερς): Γουάρντ, Τζάστιν, Φάες, Αμαρτέι, Καστάνιε, Σουμαρέ (65′ Μεντί), Μπάρνς (85′ Ιχεανάτσο), Ντάισμπουρι Χολ, Τίλεμανς (82′ Πράετ), Μάντισον, Ντάκα (65′ Βάρντι)

Κρίσταλ Πάλας (Πάτρικ Βιεϊρά): Γκουαίτα, Μίτσελ (56′ Ρίντιγουολ), Γκουεχί, Άντερσεν, Γουάρντ, Ντουκουρέ (56′ Μιλιβόγεβιτς), Εζέ, Σλούπ, Ζαχά (77′ Ματέτα), Αγιού, Έντουαρντ (65′ Ολισέ)

Αναλυτικά τα αποτελέσματα και το πρόγραμμα της 11ης αγωνιστικής:

Παρασκευή 14 Οκτωβρίου

Μπρέντφορντ – Μπράιτον 2-0

Σάββατο 15 Οκτωβρίου

Λέστερ – Κρίσταλ Πάλας 0-0

17:00 Γουλβς – Νότιγχαμ Φόρεστ

17:00 Φούλαμ – Μπόρνμουθ

19:30 Τότεναμ – Έβερτον

Κυριακή 16 Οκτωβρίου

16:00 Άστον Βίλα – Τσέλσι

16:00 Λιντς – Άρσεναλ

16:00 Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ – Νιουκάστλ

16:00 Σαουθάμπτον – Γουέστ Χαμ

18:30 Λίβερπουλ – Μάντσεστερ Σίτι


Μετάβαση στην Πηγή
Author: ERTNEWS SPORTΑίθουσα Σύνταξης

Σχετικές αναρτήσεις

Δολοφονία Λυγγερίδη: Προφυλακίστηκε ο μάνατζερ γνωστού τράπερ | Φέρεται ως αρχηγικό στέλεχος (video)

admin

Eλληνική Ολυμπιακή Επιτροπή, Ερασιτεχνική ΑΕΚ και ΠΣΑΤ για τον χαμό του Στράτου Σεφτελή

admin

Βρούτσης: «Καμία ανοχή σε αθλητικές παραβατικές συμπεριφορές» (video)

admin
Translate »
×