Image default
ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ

Ο Άρης… πατάει παρκέ

 

Την Παρασκευή (19/8) ορίστηκε η πρώτη συγκέντρωση των “κιτρίνων” ενόψει της νέας σεζόν, ενώ παράλληλα η ομάδα του Γιάννη Καστρίτη θα ταξιδέψει στο Ρίλσκι της Βουλγαρίας για να διεκδικήσει την πρόκριση στους ομίλους του FIBA Europe Cup. Κόντρα στη λιθουανική BC Wolves ο πρώτος νοκ άουτ αγώνας.

Ο Άρης… πατάει παρκέ την Παρασκευή 19/08, όπου θα λάβει χώρα η πρώτη συγκέντρωση της ομάδας ενόψει της νέας αγωνιστικής περιόδου.

Το “παρών” θα δώσουν οι τρεις Αμερικανοί (Χάγκινς, Χόρκλερ, Γκούντγουιν), οι οποίοι έφτασαν χθες (16/08) στη Θεσσαλονίκη, οι Έλληνες παίκτες του συλλόγου (Καββαδάς, Σχίζας, Νετζήπογλου, Τολιόπουλος, Σιδηροηλίας), όπως και κάποιοι νεαροί παίκτες των “κιτρίνων”.

Επίσης, η FIBA ανακοίνωσε τις έδρες διεξαγωγής των προκριματικών του FIBA Europe Cup, με τον Άρη που μετέχει στον τρίτο προκριματικό γύρο να διεκδικεί την πρόκρισή του στο Ρίλσκι της Βουλγαρίας.

Υπενθυμίζεται ότι οι “κίτρινοι” θα αναμετρηθούν με τη λιθουανική BC Wolves στον πρώτο νοκ άουτ αγώνα, ενώ σε περίπτωση που περάσει το εμπόδιο των Λιθουανών θα παίξει κόντρα στη βουλγαρική Ρίλσκι, στα ημιτελικά του γκρουπ. Ο νικητής θα αντιμετωπίσει μία εκ των Κατάγια (Φινλανδία) και Χάποελ Χάιφα (Ισραήλ), στον τελικό του τρίτου γκρουπ.

Εφόσον η ομάδα του Γιάννη Καστρίτη προκριθεί στους ομίλους της διοργάνωσης, θα αντιμετωπίσει τις Γκαζιαντέπ (Τουρκία), Μπάκεν Μπέαρς (Δανία) και Σουάνς Γκμούντεν (Αυστρία).

Η ανακοίνωση της ΚΑΕ Άρης:

«Ο «νέος» ΑΡΗΣ… πατάει παρκέ! Την Παρασκευή 19/08 θα λάβει χώρα η πρώτη συγκέντρωση της ομάδας μας εν όψει της νέας αγωνιστικής περιόδου.

Το «παρών» θα δώσουν οι τρεις Αμερικανοί (Χάγκινς, Χόρκλερ, Γκούντγουιν) οι οποίοι αφίχθηκαν χθες (16/08) στη Θεσσαλονίκη, οι Έλληνες παίκτες της ομάδας (Καββαδάς, Σχίζας, Νετζήπογλου, Τολιόπουλος, Σιδηροηλίας), όπως και κάποιοι νεαροί παίκτες του ΑΡΗ.

Η ομάδα θα συνεχίσει τις προπονήσεις στο «Nick Galis Hall», εν αναμονή και των υπόλοιπων παικτών που θα συμπληρώσουν το ρόστερ».

 


Μετάβαση στην Πηγή
Author: ERTNEWS SPORTΑίθουσα Σύνταξης

Σχετικές αναρτήσεις

«Θρύλος» ο Αλέξης Κούγιας για το… τριφύλλι!

admin

Αστέρας και ΟΦΗ πήραν αυτό που ήθελαν χωρίς ιδιαίτερο κόπο, 1-1 στην Τρίπολη

admin

Κράτησε το αήττητό της η πρωταθλήτρια Λεβερκούζεν

admin
Translate »
×