Image default
ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ

Ο Κ. Ρονάλντο θέλει να γυρίσει στη Μαδρίτη αλλά… η Ρεάλ λέει «όχι»!

 

Η παρουσία του Πορτογάλου σούπερ σταρ στο προπονητικό κέντρο των “μερένγκες”, τις προηγούμενες ημέρες, έδωσε την ευκαιρία για αρκετά δημοσιεύματα περί επιστροφής, ωστόσο η διοίκηση της ομάδας έβαλε άμεσο “στοπ”.

Μετά το τέλος της πορείας της Πορτογαλίας στο Μουντιάλ του Κατάρ, ο Κριστιάνο Ρονάλντο επικεντρώθηκε στην αναζήτηση του επόμενου σταθμού της μεγάλης του καριέρας. Για μικρό χρονικό διάστημα προπονούνταν στη Μαδρίτη, ξεκινώντας τη γνωστή φημολογία. Σύμφωνα με όσα γράφονται στην Ισπανία, ο “CR7” θα δεχόταν ακόμα και έναν πολύ χαμηλό μισθό για να γυρίσει στο “Σαντιάγκο Μπερναμπέου“. Άλλωστε, οι περισσότερες κορυφαίες ευρωπαϊκές ομάδες, στις οποίες έχει αυτοπροταθεί, έχουν απορρίψει την προοπτική συνεργασίας.

Το ίδιο όμως φαίνεται να ισχύει και για τη Ρεάλ. Οι Πρωταθλητές Ευρώπης διανύουν μια ικανοποιητική σεζόν έως τώρα, όντας μέσα σε όλους τους στόχους. Για αυτό και ο Κάρλο Αντσελότι δε θέλει να ρισκάρει βάζοντας μια… βόμβα στα αποδυτήριά του. Οι Μαδριλένοι “φοβούνται” πως ακόμα κι αν αρχικά το δεχθεί, δε θα αρέσει στον 37χρονο να έχει ρόλο… αναπληρωματικού.//


Μετάβαση στην Πηγή
Author: ERTNEWS SPORTΑίθουσα Σύνταξης

Σχετικές αναρτήσεις

Το μήνυμα των κοριτσιών του ποδοσφαίρου για τη βία σε βάρος των γυναικών

admin

Με… περίπατο η Μαρία Σάκκαρη στις «16» της Μαδρίτης

admin

Τα Γαλλικά ΜΜΕ για την παράδοση της Ολυμπιακής Φλόγας

admin