Image default
ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ

Ο Τσίλγουελ παραμένει κάτοικος Λονδίνου έως το καλοκαίρι του 2027!

 

Η Τσέλσι ανακοίνωσε την επέκταση του συμβολαίου του 26χρονου Άγγλου διεθνή αριστερού μπακ, ο οποίος ανανέωσε με τους “μπλε” για δυο ακόμη χρόνια.

Ο Μπεν Τσίλγουελ παραμένει κάτοικος Λονδίνου μέχρι το καλοκαίρι του 2027, ανανεώνοντας το συμβόλαιό του με την Τσέλσι για δυο ακόμα χρόνια.

Με αυτή την κίνηση οι “μπλε” δείχνουν έμπρακτα στον 26χρονο Άγγλο διεθνή αριστερό μπακ ότι αποτελεί αναπόσπαστο κομμάτι του συλλόγου. Αφού έπεσαν οι υπογραφές, ο παίκτης εξέφρασε την ευχαρίστησή του για την ανανέωση της συνεργασίας του με τους Λονδρέζους, τονίζοντας χαρακτηριστικά:

«Νιώθω πολύ οικεία στην Τσέλσι και έχω απολαύσει πραγματικά τον χρόνο μου στο γήπεδο, οπότε είμαι πολύ χαρούμενος που το κλαμπ θέλει να είμαι μέρος ενός μακροπρόθεσμου πρότζεκτ. Είμαι πολύ χαρούμενους που υπογράφω αυτή την επέκταση του συμβολαίου.

Δουλεύουμε σκληρά για την επιτυχία και θα κάνω ότι μπορώ για να φέρω περισσότερα χαμόγελα στα πρόσωπα των οπαδών που με έκαναν να νιώσω τόσο ευπρόσδεκτος».

Τη φετινή σεζόν ο Τσίλγουελ έχει καταγράψει συνολικά 26 συμμετοχές με τη φανέλα της Τσέλσι, με απολογισμό δυο γκολ και τέσσερις ασίστ.//


Μετάβαση στην Πηγή
Author: ERTNEWS SPORTΑίθουσα Σύνταξης

Σχετικές αναρτήσεις

Ολυμπιακός– Παναθηναϊκός στην τελική “μάχη” για το πρωτάθλημα

admin

Ποστέκογλου: «Ποτέ δεν πιστεύω ότι το κίνητρό σου πρέπει να περιστρέφεται γύρω από τον… θάνατο κάποιου άλλου»

admin

Super League (8η Αγωνιστική play offs): Ο τελικός των δικεφάλων

admin
Translate »
×