Image default
ΠΕΡΙΕΡΓΑ

Πάγωσε η γειτονιά από τις φωνές: «Με μαχαίρωσε η μάνα μου», πήγε να την αγκαλιάσει και τον μαχαίρωσε κατά λάθος

Βόλος: Παρ’ ολίγον να σημειωθεί τραγωδία, καθώς 80χρονη μαχαίρωσε κατά λάθος τον 61χρονο γιο της, ο οποίος αντιμετωπίζει κινητικά και ψυχολογικά προβλήματα, καθώς έχει διαγνωστεί με παραπληγία.

Πληροφορίες αναφέρουν πως ο 61χρονος πήγε να αγκαλιάσει την μητέρα του την ώρα που εκείνη μαγείρευε και κρατούσε μαχαίρι, με αποτέλεσμα να τραυματιστεί στο θώρακα.

Βόλος: Μητέρα μαχαίρωσε κατά λάθος τον γιο της

Στις 3.00 τα ξημερώματα κάλεσαν το ασθενοφόρο, προκειμένου ο 61χρονος να διακομιστεί στο νοσοκομείο. «Με μαχαίρωσε η μητέρα μου» φώναζε ο 61χρονος και σήμανε συναγερμός, ενώ κλήθηκε και η αστυνομία.

Ο 61χρονος υποστήριξε στις αρχές ότι βρισκόταν στην κουζίνα με τη μητέρα του, η οποία κρατούσε το μαχαίρι, διότι ήθελε να κόψει ψωμί για να φάνε. Ο ίδιος σημείωσε πως ήθελε να την αγκαλιάσει και πως δεν είδε το μαχαίρι, με αποτέλεσμα να τραυματιστεί. Αν και στην αρχή, νόμιζε πως επρόκειτο για μία απλή αμυχή, άρχισε να αιμορραγεί και κάλεσε ασθενοφόρο.

Η αστυνομία δηλώνει πως δεν υπήρξε δόλος και με εντολή Εισαγγελέα δεν συνελήφθη η ηλικιωμένη, ενώ ο 61χρονος αναμένεται να λάβει εξιτήριο.

*Φωτογραφία εξωφύλλου από αρχείο

The post Πάγωσε η γειτονιά από τις φωνές: «Με μαχαίρωσε η μάνα μου», πήγε να την αγκαλιάσει και τον μαχαίρωσε κατά λάθος appeared first on Fumara.gr.


Μετάβαση στην Πηγή
Author: Δημήτρης Σ

Σχετικές αναρτήσεις

Λίγοι το γνωρίζουν: Τέλος οι Γρατζουνιές στα αυτοκίνητα – Άλλαξε ο νόμος, πέφτουν τσουχτερά πρόστιμα

admin

Ήπιε μόνο μια γουλιά: 21χρονη πήρε καφέ από το αεροδρόμιο και βρέθηκε στην εντατική να παλεύει για τη ζωή της

admin

Μπράβο κοριτσάρα: Η 18χρονη Μαρία από τη Θεσσαλονίκη διηγήθηκε την ιστορία της και πήρε υποτροφία για τις ΗΠΑ

admin