Image default
ΠΕΡΙΕΡΓΑ

Πάολα: Η απώλεια της κολλητής της που την στιγμάτισε και το ορφανό παιδί που το λατρεύει σαν δικό της

Δεν γνωρίζουν πολλοί πως η Πάολα θρηνεί για την απώλεια μιας πολύ καλής της φίλης. Πρόκειται για μια απώλεια που έχει στιγμάτισει την δημοφιλή τραγουδίστρια.

Μια από τις πιο επιτυχημένες και αγαπημένες τραγουδίστριες της γενιάς της είναι αναντίρρητα η Πάολα, η οποία αυτό το διάστημα βιώνει μια πολύ όμορφη περίοδο, καθώς βρίσκεται σε σχέση με τον Λάζαρο Βαφειάδη, με τον οποίο πέρασε φυσικά μαζί τις καλοκαιρινές της διακοπές.

Ωστόσο, η τραγουδίστρια προτιμά να κρατά την προσωπική της ζωή μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας και πολλοί είναι αυτοί που δεν γνωρίζουν τι έχει περάσει, όπως για παράδειγμα μια σημαντική απώλεια.

Το άγνωστο δράμα της Πάολα

Συγκεκριμένα, έχασε πριν χρόνια την αγαπημένη της φίλη, Γεωργία Ζησάκη. Πρόκειται για την 28χρονη σύζυγο του μαέστρου, Γιώργου Νάτσιου. Ο μαέστρος με την κολλητή της Πάολα έχουν ένα μικρό γιο στον οποίο η τραγουδίστρια στέκεται σαν μητέρα.

«Η Πάολα δεν θα τον ξεχωρίσει από την Παολίνα. Θα τον φροντίσει σαν δεύτερη μητέρα με όλες της τις δυνάμεις. Στα μάτια του βλέπει την Γεωργία, τον πατέρα της, τον Παντελή…» είχε αναφέρει χαρακτηριστικά στην εφημερίδα Spirto άτομο από το περιβάλλον της τραγουδίστριας​.

The post Πάολα: Η απώλεια της κολλητής της που την στιγμάτισε και το ορφανό παιδί που το λατρεύει σαν δικό της appeared first on Fumara.gr.


Μετάβαση στην Πηγή
Author: Δημήτρης Σ

Σχετικές αναρτήσεις

Μόνο θαυμασμός: 19χρονος με σύνδρομο Down τερμάτισε με ρεκόρ τον μαραθώνιο και μας έκανε να δακρύσουμε – ΒΙΝΤΕΟ,ΦΩΤΟ

admin

Κράμπες στα πόδια όταν κοιμάστε: Δείτε με ποιες ασθένειες συνδέονται

admin

Αλκοόλ: Η ποσότητα που αυξάνει τον κίνδυνο καρδιοπάθειας

admin